打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 20:31 發表

請注意用詞
你隊多次使用全頻
我都當你們是不小心
但使用全頻說話含有粗口就是你們不對
你要說粗口請勿使用全頻

你輸多場是你們先前種下的禍
沒人叫你們在全頻說粗口

已說明不能有侮辱字眼
就算 ...

你精神病^^?

你有無睇RP啦,,,佢地玩玩下按 暫停游戲  

你玩到HIGH 人地 禁 暫停你會點呀

佢地唔禁暫停,,我地會用全朋??你睇RP  佢地用全朋多定我地多呀

你要造馬重咪重囉,,,你地要偏幫  咪重打囉  佢地同300蚊  無分別

玩信長就睇你地既人品啦,,,好心你地有品小小啦

回復 支持 反對

小之啦~~講咪講囉,,又唔係無講過~~

我講都只係發洩自己既情緒,,,如果怡加係我無啦啦係又小唔係小  禁你OK...我無問題

但怡加係佢地不斷LAG  加  狂禁暫停游戲呀  版主

唔好講比賽啦   正常同其他人  人地唔爆粗  唔小你全家十八代^^??

不過我諗版主你禁醒  D祖先都生唔出十八代啦可??

加上   怡加我地係尊重   樂古  呢個比賽   我地先會特登去網吧去

如果將心比己  佢地都去網吧玩   佢地一下都無LAG  我地會小佢??

怡加我地係因為佢地不停LAG   同狂用暫停游戲  先爆左1句爆粗   

句粗仲要得果1個字呀...

佢都肯尊重呢個比賽既話   佢都肯去網吧玩既話   全場無LAG   試問我地會爆粗咩??

你決定一定要重賽   OK ~~!

不過你登報紙同佢地講    叫佢地咪再用埋D  下三流既招數

狂LAG  OR  暫停游戲   我唔知佢地仲有咩招數  

總之,,  佢地再係做出D  同狗無咩分別行為   

我理得你呢個樂古AC  OR  過  小小分~~!!

我唔會忍,,  我鐘意小化佢就小化佢~~!

回復 支持 反對

唉,,,怡加算點呀  

約左1點  怡加1點半  

我地D人齊晒   佢地又唔黎

又晒我地D時間  同錢~~

你地真係好過份

到1:45   佢地5個仲唔齊人當佢地  自動棄權
回復 支持 反對

怡加 1:40   

我地足足等左20分鐘

你地仲想點呀,,,你怡加擺明屈我地網吧時間姐

改唔到中文   呢個藉口OK

其他3個都中文名???

回復 支持 反對

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 13:43 發表

我部機問題姐 複製邊個唔識 呀 唔好自作聰明啦 朋友

你都識講係你既問既啦   朋友

自作 都好過你  唔聰明  OK??
回復 支持 反對

唔知邊個7呢,,  笑死人

你地輸一次唔夠   怡加又要輸多次

輪完仲要賴新手

你話我地EQ唔好    EQ唔好都玩勝你地

你地反醒下啦  7.7<---唔好禁講自己

有時間玩多幾場信長啦

費時下次輸比其他人  又再話自己7.7

77  see2005  以上所有野送比你  唔使唔該~!!

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 15:28 發表

算啦輸左就輸左   佢地要慢咪比佢串囉 點都係我地輸左

輸人唔輸品~ 有品D

哈哈  原來你禁有品架~~

有品就唔會狂用暫停黎用呢D狗招啦...

唉...原來你有品既定義係禁廣泛

回復 支持 反對