打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 韓國熱爆《SD GUNDAM CAPSULE FIGHTER》公測中 - 介紹+帳號申請教學(入到game)

有冇人可以幫我呀.....我禁確定個時有個頭4個字好似密碼之類既野..點攪

或者幫我整一個...thz
回復 支持 反對

成功入GAME, SD黑畫面入GAME法
1.開ultrasurf入官網按start game下載
2.下載Easy2game,開Easy2game.exe
3.入E四是序號
-c:\windows\nmupdate24.exe
-c:\doucument and settings\(USER NAME)\application data\netmarble\nmwizard24.exe
-c:\nermarnle\netmarblesdgo\gupdate.exe
-c:\nermarnle\netmarblesdgo\gonline.exe

如有隠藏 按我的文件>工具>檢視>顯示所有檔案和資料夾
4.是Easy2game
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

如有隠藏 按我的文件>工具>檢視>XX所有檔案

係邊..我冇既
回復 支持 反對

原帖由 lok3652 於 2007-3-7 21:33 發表
3.入E四是序號
-c:\doucument and settings\(USER NAME)\application d ...
:Q:Q:Q:Q:Q

序號點入牙?

序號點入牙?
回復 支持 反對

原帖由 lok3652 於 2007-3-7 21:33 發表
3.入E四是序號
-c:\doucument and settings\(USER NAME)\application d ...

什麼係>上面有服X器XX>韓國60-1280
唔明
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

DOWN完GAME..之後會彈個表出來.. 是打名的...GAME入面個個
仲有.....名字是但係GAME網到COPY就得
吾駛真名架...好易 我都申左2個ID...
有PLAY既一起PLAY LA
ID HONGKONG 一見就知係我了....:lol
努力抽A級機中........(比部B我都好丫.... )
回復 支持 反對

原帖由 k278395142 於 2007-3-7 14:33 發表
什麼係 60-1280 冇60 啊  打好小小 仲有 我開左 一樣彈左個xxx 出來 help me!

原帖由 k278395142 於 2007-3-7 13:48 發表

什麼係>上面有服X器XX>韓國60-1280
唔明

sorry  del張圖=3="........是服务器位誌>服务器诜擇>開始诜擇

[ 本帖最後由  於 2007-3-7 15:03 編輯 ]
回復 支持 反對

我打完驗證之後....好似ip錯左...定唔知封左...我開左dl之後個舊野..都冇用既
回復 支持 反對