打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家入黎c下 翼小星 幾有品^^"[平息風波 辛苦了]

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 12:15 發表
頭先個人有應左係佢引落泥

你仲笨過星夢人

我唔知你做咩話天上lo    你又知天上d人一定唔好   你又可以保證你個團一定無唔好ge人    都自相矛盾

第1個:我知丫
第2個:我點蠢法@@?
我自認幾蠢嫁@@
唔夠你蠢咁解囉@@
第3個:你去s1問下有幾多人憎天上會@@
唔止我一個講@@
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 2007-7-25 15:06 發表

第1個:我知丫
第2個:我點蠢法@@?
我自認幾蠢嫁@@
唔夠你蠢咁解囉@@
第3個:你去s1問下有幾多人憎天上會@@
唔止我一個講@@
1.  你知姐係廢話一個
                                    2.   你話我地團蠹  (話人者是)   你係蠹
                                     3. 我問左10幾個  得幾個話  姐係 20%  姐係2/10  姐係1/5
回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 22:08 發表
1.  你知姐係廢話一個
                                    2.   你話我地團蠹  (話人者是)   你係蠹
                                     3. 我問左10幾個  得幾個話  姐係 20%  姐係2/10  姐係1/5

有1/5人憎你個團已經足夠同你個團清理門戶a_a
回復 支持 反對

我想知咩事憎天上團,究竟咩事,我只係知成日有人話要清天上團,問咩事又唔講
回復 支持 反對

原帖由 fungkwokleun 於 2007-7-25 22:38 發表
我想知咩事憎天上團,究竟咩事,我只係知成日有人話要清天上團,問咩事又唔講
55 我地做錯咩事la?  你地又唔會做咩?  你地應該問左自己先話lo
回復 支持 反對

請樓主在3日內附上證據證明

否則 3日後關題
回復 支持 反對

梨地兩個UP*泥UP*去刀系兩個人UP*
頂多系則邊多左D*FANS,,
兩個人有兩個人講,,
一個話吾小心,,無血,,無心,,人地搶佢怪,,
一個話無引地怪,,打冰柏有理,,人地爆粗先,,
信邊個好牙!?*
有兩個面W0r*甘中間個個面去左邊?!'
你地個個刀話天上人賤,,狗,,無品,,
憑咩甘講?!'
禾無話天上1OO%好人,,善良,,
但吾會巧似你地口中所講,,全部刀衰人L0r*
一兩個人衰就拖哂全團人,,對其他人吾公平,,
定系梨地當天上系一個分類,,系天上團的就系衰呢!?'
回復 支持 反對

原帖由 小瑩+]] 於 2007-7-26 00:55 發表
梨地兩個UP*泥UP*去刀系兩個人UP*
頂多系則邊多左D*FANS,,
兩個人有兩個人講,,
一個話吾小心,,無血,,無心,,人地搶佢怪,,
一個話無引地怪,,打冰柏有理,,人地爆粗先,,
信邊個好牙!?*
有兩個面W0r*甘中間/你地個個刀話天上人賤,,狗,,無品,,
憑咩甘講?!'
禾無話天上1OO%好人,,善良,,
但吾會巧似你地口中所講,,全部刀衰人L0r*
一兩個人衰就拖哂全團人,,對其他人吾公平,,
定系梨地當天上系一個分類,,系天上團的就系衰呢!?'
我幾支持你咁講~同意 你地咁講我地天上係咩理由la?  仲有我係s1問過d人 都係得翼小星 other都無講
回復 支持 反對

笨貓,呢幅係我fd sd黎既相,佢唔識帖,我幫佢帖,唔該曬
回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 12:24 發表
同埋小星星  你d品質真係好ge姐   你一講野    勁多個廢物同你講      唉!     我都唔想講     ...

樓主,請問什麼是品質??是不是指貨品的質素嗎??;P
為什麼用來形容人??

------------------------------------------------------------------------

我之前同小星升左2日寵..佢都無搶過人怪=_=

建議下次影片放上黎會快d@___@

回復 支持 反對