打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 小夜* 於 17-10-2007 15:09 發表
刷28時石-_- 但系我都吾夠打..
有咩其他方法-口-? 我28LV而已-3-"

28唔夠人除左可以搵人同你刷之外仲可以係外面打怪
不過要外面冇咩人-333-因為我想講係係外面拉怪打-__-
隻隻打小小D怪跟住你之後爆範圍-33-早期我都係咁升的

原帖由 heihei2701 於 17-10-2007 18:56 發表
我想問點解神聖d招回咁耐既=口=

神聖之錘 20 6  周圍2格 0.7秒 150秒 145 魔法攻擊力+700
光屬性攻擊+1800
70%造成闇屬性攻擊無效

神聖光柱 4 4 周圍1格 0.6秒 20秒 60 魔法攻擊力+200
光屬性攻擊+50 ...

係牙 所以神聖都係做一個幫助既角色
但係 後期怪都係暗怪 同神聖一下普攻都可以秒
升LV超快架-33-

回復 支持 反對

原帖由 如飛似雪 於 19-10-2007 10:07 發表

42時空之後,可以刷到去轉46S卡

42時空之後,已經無咩時空可以當升LV用

免強升到既,只係得46同48時空.....
------------------------------
56咒術去邊度打?

同埋賺錢又去邊度...

56LV刷56時石
咒術轉左光咒應該夠打-_-

原帖由 wongwaipan 於 19-10-2007 10:14 發表
赤紅好定神聖好呀?~~

2個都好好,,-.-||

原帖由 ∼血影∼ 於 19-10-2007 12:38 發表

神聖:組隊 團打 pk 團p 遠征 (極道有用!)
赤紅:pk勁^^

赤紅PK唔勁
出招慢 易比劍,弓秒殺
如果火坑夠 火精劍士秒不到赤紅的
神聖是不口以沒有的!!!!神聖主要係加血用
16,18JOB技非常珍貴

原帖由 乂蘋果汁卍 於 19-10-2007 14:24 發表
赤紅同神聖一樣咁好用,

後期會神聖有用得多, [神聖武器+後期多暗怪]

赤紅其實設計出黎目的, 本人認為系為左升36-46以及解46s卡之用,

當然在後期火剋暗打怪亦不是很有問題, ,""

42時空之後, ,吉說可 ...

對喔 51LV打後刷51升56喔
8分鐘一場  54LV打後2場1%快過係出面打怪呢
藍色魔法師超超超超想要-33-

回復 支持 反對

原帖由 MikayoGIRL 於 20-10-2007 14:58 發表
你好丫!我E家50LV,JOB36.
赤紅JOB20
神聖.JOB13
我E家應該玩火定係玩光丫.唔該曬!

火同光打暗怪都扣好多-33-
所以你想玩咩你自己鐘意咧-33-

原帖由 love_EdWard 於 20-10-2007 15:10 發表
我只18lv火夢好難升,去邊帶佢升好?

除你打怪入面你升LV佢都有EXP
唔洗特燈去升既-33-

原帖由 love_EdWard 於 20-10-2007 16:33 發表
我想問下同人組隊刷時空既時候係唔係應該共享阿?

應該 !!
咁D野就可以邊個汁到先就係邊個既了-3-

回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 21-10-2007 21:34 發表
您好 ^^"
我現加 法師42 lv . job得 22 lv ,
去邊到升好 ?
我一個人打唔點42時空 /口\   job比人慢超多 ><
點先可以確保我 46 lv個時已經用到 3轉S卡 >< 打豆都好慢,1個鐘先得 20%  =V="
幫幫忙 >

下-.-|||
42lv先得22job好似有d奇怪
你之前打咩升架-.-??
如果要升job可以打隕石
幾隻引  魔法師之塔 (聽汁汁講勁多人-.-|||
打豆都快既 不過超悶-_____-orz

原帖由 神殺風 於 22-10-2007 18:31 發表

42果陣.1個鐘可以45-50%,食雙經打隕石

殺殺 我e+玩台板勁lag-.-|||

原帖由 ypyp_lklk 於 21-10-2007 22:25 發表
我想問即係一問頭要學咩技

火技果3招
最先要學左火球先   之後火柱  火槍係你自己想學or唔學  or你想學其他加刀技

回復 支持 反對

原帖由 Roaxs 於 23-10-2007 21:43 發表

我新手個時,唔知道 job 20 lv 可以轉 =.=  等到我 20 lv個時先知可以轉 =.=
升小左 2 個 job lv  -33333333-

39-42 都係赤紅去升 -3333333333- 真的好怪吧 -3- 勁低job lv.. 唉..

原來係咁
你超升都冇咩問題
但係可能會唔夠CP用-3-
一係你去同人打隕石
隕石D怪45-48LV
而且升JOB好快
怪又唔係幾隻一齊打你-3-

升job除左打豆, 魔法師之塔 打隕石之外
其實大家可以去打同自己差唔多lv既怪
or40之上去打克林山地 都升得幾快
但係大家要小心既係 克林度唔好打狼
因為40lv果陣你打狼打一隻其他會跟住你一齊打你
要小心喔!!!

去神殿b1-b5
清一個場都升得好快
大家可以去果度升lv  d怪係暗怪
咒術都好易打得嬴
大家要小心火靈
佢係一隻高攻 高血 (早期來說  既怪
大家只要合坑性同埋先打死佢 (其實爆範圍技都得

回復 支持 反對

原帖由 kwan608 於 27-10-2007 15:35 發表
其實我想問抗係咪最多得100%@@

唔係得100咁小
可以高過100架
回復 支持 反對

原帖由 MikayoGIRL 於 27-10-2007 19:18 發表
你好丫!我E家55LV,JOB43.主要玩火技.但E家火技升曬.光槍升曬.好似冇乜沖勁咁.你仲有咩玩咒嘅好介紹丫.

55lv job先得43- -??
55lv你學哂光技基本上如果你夠cp可以學pk技 or你個人鐘意學埋水技都得-_-

原帖由 MikayoGIRL 於 27-10-2007 19:24 發表
係喇,請問:我E家仲用緊45LV神秘+5火杖,呢支杖可以用到幾LV先換呢,如果要換,換咩杖先啱呢?唔該曬!:handshake

45lv杖基本上唔洗換住
光果招清怪可以令到勁多mp
用果杖基本上出一出魔力飛彈(香港的魔力導彈)
就加mp  刷時石 or出面打怪極為有用
唔洗錢合mp水-3-
都唔洗換住  反而你要既係一枝好既槍-_-
個人55lv係用44lv槍的
果枝你最好的   or可以用57lv暗性組合槍   都唔錯-33-

回復 支持 反對

原帖由 dog6134 於 28-10-2007 15:00 發表

55lv job先得43.........我52 70%得果38 job 6x%...咁咪仲要慢d-_-

我系話緊點解你地JOB會咁慢-.-||||||
我55LV JOB 53了  我的朋友60LV JOB60了   JOB後朔比較快
我46LV時JOB是35的 ,剛剛可以用神聖-.-
怎麼你們JOB會這樣低的-.-??
回復 支持 反對

原帖由 love_EdWard 於 29-10-2007 18:43 發表
除左打豆快升job,還有咩地方先升job快,高手快入阿= =

魔法師之塔 隕石
LEE2個係我果陣成日去既地方-33-

原帖由 tonykiu 於 29-10-2007 18:52 發表
轉左赤紅之後冇得用氣流, d  pet同麥克又成日扣血,咁我又要成日坐

咁有咩方法可以令佢地扣少d血? 定係唔帶佢地呢?

仲有我想問用赤紅升lv 定係 咒術 升lv好d?

thx

早期 你要升赤紅 JOB一定要20 第時好多高LV任要用神聖+赤紅
咒術都好好 第時轉埋光槍咒會扣暗怪勁多 一樣好用 神聖用來加血
早期赤紅要帶埋寵 寵後期好有用 血盾角色 如果你唔想寵咁快死
可以係咁食雞串 食水 OR同人組叫個咒幫你放氣流加幫手打

原帖由 qdwn2005 於 29-10-2007 20:46 發表
我味玩過法=.=最勁又唔洗坐ge方法=3=食藥=3=凹

你說得沒有錯 這個GAME的水是這樣用的

原帖由 MikayoGIRL 於 29-10-2007 21:14 發表

我一味打怪,冇挂豆升過JOB LV,都冇專門咁去升過JOB,所以米~~;P

-口- 唔緊要架 你自自然然打怪就會升
反正你第時JOB都會同LV一樣
個GAME E+只係最高99LV

回復 支持 反對

原帖由 MikayoGIRL 於 31-10-2007 07:40 發表
HI,又係我丫!我E家58LV喇,請教去邊升好呢?仲有水晶果招學唔學埋強化好丫!唔該曬!

水晶-.-??咩水晶-.-|||
我玩台板所以吾係太知叫咩名
你可以講下個技能張圖係咩樣嗎?=口=(汗

原帖由 Roaxs 於 31-10-2007 13:04 發表
樓主 -3- 其實我一直都想知道 法師係唔同等級要配咩裝同杖 /.\
我43 lv 仲係拎住  古代的火焰魔杖(30lv個個-3-)  ,
其實係唔係應該轉用 43lv月之杖 >

如果你仲系玩火法升既
基本上你吾洗換杖住
同埋你可以去打水樣團令把45LV杖
果把野好野黎-口-我E+仲用緊
超棒的說!!!

如果 你係玩光槍咒 你要用一把好D既槍
44係吾錯既槍
57果把定點攻擊好高
咩叫定點攻擊?姐係你打10次10次既攻擊力都差吾多
例如:   130 131 133 132 130 129 128 130 ...黎黎去去都系果既個-3-
  而44LV果把槍有多過70%既爆擊!! 也是超超超棒的說哦-VV-

回復 支持 反對