查看: 9702|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Project.D Team 係外掛團同外掛ser

關閉 [複製鏈接]
之前同佢地玩 我一出到去死左
唔係一次係 次次都係

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
SuBstRinG -40 抱怨文

查看全部評分

回復

係囉.岩岩打團隊.
外掛到咁乜.
我地t行落去中門.佢地ct其中一個又係行中門.
連爆3-4個頭先死.

仲要係場場都有人爆頭.
一定有人開3D
我地收晒d腳步聲佢地都知我地係邊.
超撚on9.火都黎埋._.
回復 支持 反對

係囉  我同佢地p團戰  佢地外掛到可愛  仲要搵個間諜黎我地隊睇我地d位 講番俾人聽  超9   玩到我都火[[bao_48]]
回復 支持 反對

原帖由 HuGo_@.@ 於 5-4-2008 16:25 發表
唔係一次係 次次都係

連Match都唔識打既人,唔該收聲OK??
回復 支持 反對

講明l我冇話自己勁, 你地班廢物^^廢到乜咁,.世界上有樣野係聽聲,,如果你地覺得外掛,,no mid 你地覺得外掛咪外掛,, 我最記得你講左句^^ 關左殺自己友個野OK? <~ 證明你地未打過MATCH   唔該冇證冇據唔好屈得就屈
回復 支持 反對

原帖由 。︽•﹏耳仔‥ 於 5-4-2008 19:23 發表
係囉  我同佢地p團戰  佢地外掛到可愛  仲要搵個間諜黎我地隊睇我地d位 講番俾人聽  超9   玩到我都火[]

哇 你都幾好戲..幾時有搵睇你地..有相嗎^^? 你地班戇鳩小朋友唔好作得就作..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你咁講 咁呢個世界咪冇勁人玩CS啦
殺左你又話CHEAT 唔殺你都話CHEAT
[ PROJECT.D ] 個隊長都未出你地就比佢地抄晒
廢就廢啦 咁多野講
有冇證據先 小朋友
你地班戇鳩小朋友唔好作得就作
洗唔洗錄埋DEMO 睇你地點輸到貼地呀 小朋友 !
回復 支持 反對

原帖由 HuGo_@.@ 於 5-4-2008 16:25 發表
唔係一次係 次次都係

to:HuGo_@.@

這樣說完全沒有說服力!!雖然有幾位會員也同聲同氣說Project.D team是外掛
但是沒有証據,那麼你所說的話就沒有說服力!正如法庭上面!你目到A殺了B~~但你沒有証據或証明!
你的証言一樣無說服力...一樣告不了A~~

玩CS,爆頭或是moment kill....
都不等於外掛!你要明白CS裹面,就算不爆頭來殺你
也有很多細節的地方可以殺到你!!
腳步聲,上彈聲,拾槍聲,跳聲,手雷聲,手雷反彈聲

所以收了腳步而人家又殺到你....不等於外掛!!收了腳步聲還有其他聲音可以告訴別人知你在那裹!!!
回復 支持 反對

Project.D Team唔係外掛架..係勁姐.係中門通常都爆頭架喇好正常bo哥哥
回復 支持 反對