打印 上一主題 下一主題
收起左側

[領獎區]人際關係最積極會員(已結束)

關閉 [複製鏈接]
哈  咁大家一齊努力  幫呢個版宣傳下la xdxd~
回復 支持 反對

得獎人:denny20011325

得獎感受:我好多謝to123ko123 係佢叫我來呢個版

我先發覺到 原來樂古真係有d版  真係比人忽視左

好多好有建設性既版  都沒什麼人流去~"~"

拎到獎 好多人第一反應都係  : 好野  又多d 開心

其實我又唔係唔開心既  不過 我覺得做左太少野

拎左呢個獎  個心有d up住up住 ( 其次見到toko咁多樂點 自卑了~"~

覺得該版如何:呢個版 可以比好多樂古會員 學識什麼叫社交

即係係學校  什至出到去社會點同人相處 係呢度都可以學到

什至有什麼唔開心  都可以係度同大家分享下  大家都會樂意解答

比聊版的吹水區更好 更開心

積極分數(1~5自評): 1 分  做太少野了  我會努力的囧~

該活動是否舉辦成功:成功la 更係  有我係度  我大大力宣傳吧!

該活動如何(得獎者評價): 活動很有創意  有分加的  可以吸引更多人流

版主別有用心   值得一讚la xd  希望大家一齊努力  吹多d人來@o@"

日期:2008年5月12日~

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
無名方士 + 30 恭喜得獎者。

查看全部評分

回復 支持 反對

我會  我亦都希望版主跟會員 做好自己本份 @o@ "

大家一齊努力吧xd  ~  版主  聽說你要唔做  是真!?
回復 支持 反對

佢地要炒你@_@!?    唔會呀麻@_@ 唔好呀><"
回復 支持 反對

下  我冇咩時間  今晚睇  因咩事呀  你咁好 都會有人投訴  ?  o了~
回復 支持 反對