查看: 2682|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] .:         {免費服務}星夢NDS Theme代製及分享         :.

近來太閒了(?)
剛學懂弄NDS THEME;
來個代製&分享v3v

以下系我分享的nds theme -~-'
圖片如下; 有興趣的話請回覆@_@

download位置:
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

代製日期:2008年8月8日至2008年8月22日
名額:10位,先到先得。(以交齊所有圖片為準)
工作天:2至7日
最低要求:7張圖片,必須全部與星夢有關

代製服務:
(請提供最少7張圖片 其中4張不得小於256x192像素 另外3張不得小於73x72像素
 圖片請盡量不要使用樂古上傳系統 因為右下角會有nakuz.com字樣)

表格:
-------------------------------
樂古名稱:

圖片:(請註明各圖片位置a-g*)

備註

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
siu芷 + 35 熱心協助

查看全部評分

回復

買左部NDS都冇乜點玩[[yoyo_193]]
唔整都sup下你啦a0a`
加油o3o
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

想吾想學xd我教你整-3-vvv
咁你就可以幫我整咁d-o-vvvv
不過圖片戈方面都重要-3-|||
d圖要就返位-0-好麻煩下-~-
星夢`咳咳..我都好耐冇玩;
冇影新相-~-
回復 支持 反對

我玩psp[[tk_39]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]KA-YU 於 8-8-2008 23:11 發表
我玩psp[[tk_39]]

我自己冇玩-_-
同埋冇整psp theme既軟件-_-'[[yoyo_128]]
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

有就有,不過唔知邊到搵[[tk_32]]
回復 支持 反對

咦~樓主是用製作NDS theme的程式製作出來的嗎~?
個人認為普通的製圖軟件都能製作呢~
製得很特別呢,,
十卜U*
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

直接用整nds theme既軟件可以知道佢個位系邊嘛-__-' (eg icon. 吾使特登度位-.-)
同埋有得較字/框既色'
方便過用普通整圖軟件整
回復 支持 反對

喔~原來如此-v-
喵知道icon的位置,,而喵不喜歡弄這麼大的icon,,
說起來..可不可以用製作NDS theme的軟件改icon的size~?
較字色和主題的顏色..喵用文字文件較的-w-``
回復 支持 反對

原帖由 月櫻※葉 於 9-8-2008 16:37 發表
喔~原來如此-v-
喵知道icon的位置,,而喵不喜歡弄這麼大的icon,,
說起來..可不可以用製作NDS theme的軟件改icon的size~?
較字色和主題的顏色..喵用文字文件較的-w-``

但73x72做icon size會吾會太細-_-
文字文件-.-? 即系點樣整[[yoyo_204]]
回復 支持 反對