打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 樂古封測大合照相片分享區

都3個鍾啦~得1個人回相比你~好多嗎?仲有~你1開始右唔講禁止發合照相主題~
回復 支持 反對

咪係囉  你呢個post同我之前個post差唔多隔左5分鐘 岩岩活動之前問你又唔出聲....
回復 支持 反對

咩有好多咩@@ 咪得3個 係呢個同比你刪左個d....
dodo10278 發表於 14-3-2009 20:09

若然允許一位會員發佈, 即意味著其他會員都可以發佈, 所以需要及時禁止

我影佐好多張但唔識擺上唻-__-
amanda8608 發表於 14-3-2009 20:12

請看圖
回復 支持 反對

好~why你1開始右唔講禁比 大合照 相主題?
回復 支持 反對

14# derekchan

好抱歉, 我冇諗到你地既速度咁快手
合照完成後我已經第一時間趕上黎發呢個帖, 但係仍然俾你地快左一步 [[bao_27]]
好啦, 我地唔好為左呢樣野而影響心情, 大合照係應該開開心心=]] [[bao_28]]
回復 支持 反對

都喺唔得吖,
顯示:對不起,您的附件大小超過論壇限制,請修改。
回復 支持 反對

話說..我係大合照個時,,已經整緊...仲捻住大家可以好開心咁分享今次的活動...
點知...唉....
我覺得你係逃避問題,,我地係問你點解唔講唔准post住...你講左,,我地發post,,你鎖,,ok的,,沒問題,,但係唔見你有講....

仲有你個個相我睇唔到,,叉包黎....
回復 支持 反對

16# amanda8608

如果無法直接上傳可轉用其他上載空間。

http://www.flickr.com/
有香港YAHOO帳號即可享受高速的上載

http://xs.to/
直接上載

http://imageshack.us/
直接上載

---

話說..我係大合照個時,,已經整緊...仲捻住大家可以好開心咁分享今次的活動...
點知...唉....

其實係呢到回覆貼相一樣可以好開心咁分享

我覺得你係逃避問題,,我地係問你點解唔講唔准post住...你講左,,我地發post,,你鎖,,ok的,,沒問題,,但係唔見你有講....

呢個係我既疏忽, 我樓上已經講到, 我冇諗到你地既反應會咁快
我原意係合照後即開呢個帖俾你地貼相分享, 估唔到你地會早我一步, 係呢到再次致歉

仲有你個個相我睇唔到,,叉包黎....

該部份相片已修正, 感謝提醒

我希望此事告一段落, 畢竟版主都係人, 有時並唔可能做到各方面都完美, 請你地體諒!
如果你地仍有任何疑問/建議歡迎直接向本人提出, 本版聊天室/MSN/短消息均可
回復 支持 反對

d相好正, 多謝版主分享

等我公測都玩下先~
回復 支持 反對

wo有我上境@@  mo_冰仙  ^^
回復 支持 反對