打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 出減抗

14# stanley2036

咪傻啦-.-兩個d裝係一樣嫁 而已少林仲勁
1.佢地d裝一樣勁
2.個少林唔係冇走 係冇得走
3佢係有開反彈 你自己睇多次
4.唔係少林低會防 係天山高會心姐
呢個係relay個兩個人既介紹
刚换的石头选择的冰血天山,对手是我们区117少林夜听风雨,装备强9,6666宝石。
我换了石头是2700冰功,175减抗
回復 支持 反對

你想笑死人咩,改圖狗,究竟係一定,定係唔排除呀?
你識呢2個字點解嗎? 人地裝都無SHOW出黎,你係度講一定?
你點睇到架?
獅子庭 發表於 8-5-2009 21:49

契弟
傻仔睇佢一下打1萬幾都知啦
仲要狂爆擊都知,少林佢唔係用門套就用廢自制啦
我講佢一定用廢自制既意思即係用廢自制既機會高過用門套
因為大陸好少人用門套
估唔到你既理解能力低成咁
傻仔唉
對住你真係無野好講[[bao_50]]
回復 支持 反對

22# stanley2036

個少林全6石頭 你認為佢會唔會用門套呢
回復 支持 反對

契弟
傻仔睇佢一下打1萬幾都知啦
仲要狂爆擊都知,少林佢唔係用門套就用廢自制啦
我講佢一定用廢自制既意思即係用廢自制既機會高過用門套
因為大陸好少人用門套
估唔到你既理解能力低成咁
傻仔唉
對住你真係無野好講 ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 21:53

狂爆擊好出奇咩?
天山就係靠呢樣,少林會防低就係人都知
呢個41萬血少林D裝唔廢掛?
都係得48會防,天山關埋陽關,會心400UP都唔出奇
點解爆唔到?

回復 支持 反對

又9吹呀,改圖狗
內外攻既差距你唔講?

所有門派都係打紅寶,內攻門派因為紅寶既關係,外防一定偏高,你又唔講?
獅子庭 發表於 8-5-2009 21:51

垃圾西呀
唔識又扮識
減抗時代即係屬性時代
外防如同虛設
無人打虎眼個個打哂兩粒屬攻石
仲有人地全服最勁天山7666都係得132會心開埋關陽最多2百幾
點爆400會心呀老細[[bao_36]]
又要你交代下[[bao_36]]

回復 支持 反對

25# stanley2036

呢個所謂全服最勁天山只係勁在有重樓介 raplay個個天山未開陽關以經有2xx會心
回復 支持 反對

垃圾西呀
唔識又扮識
減抗時代即係屬性時代
外防如同虛設
無人打虎眼個個打哂兩粒屬攻石
仲有人地全服最勁天山7666都係得132會心開埋關陽最多2百幾
點爆400會心呀老細[]
又要你交代下[] ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:13

下,形同虛設?
咁姐係峨眉既內防打少林唔痛架? 唔扣血架?
左邊唔打會心石,唔代表佢既就係會心上限
你再睇下,人地丐幫會心成長低過天山啦掛
都可以上到235,1個同石天山如果走會心路線會心開陽關破400,有咩出奇?

回復 支持 反對

25# stanley2036  

呢個所謂全服最勁天山只係勁在有重樓介 raplay個個天山未開陽關以經有2xx會心
木子 發表於 8-5-2009 22:21

咁有勞你發張圖上黎[[bao_36]]
回復 支持 反對

咁有勞你發張圖上黎[]
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:21

放心,唔駛改圖都一定有[[bao_33]]
回復 支持 反對

下,形同虛設?
咁姐係峨眉既內防打少林唔痛架? 唔扣血架?
左邊唔打會心石,唔代表佢既就係會心上限
你再睇下,人地丐幫會心成長低過天山啦掛
都可以上到235,1個同石天山如果走會心路線會心開陽關破400,有咩出奇? ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 22:21

唔好笑死人啦
呢條友全8石咁制,全身8,9星自制
仲有佢一半係打身法石呀
會心點唔過200呀
你話左邊唔打會心石呢句真係笑大人個口
天山唔打會心石玩咩天山[[bao_50]]
傻仔都知啦,你覺得一個1百幾級既天山會唔知?
一個正常既天山都知全變石啦[[bao_50]]
回復 支持 反對