打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 落實為玩家爭取之物品

係啦 ~ 如何真係送秘文最好係專屬 ~
費時一陣好多分身果d拎左會將秘文拎去賣 ~
又搞到d高級秘文唔值錢
羽鳳 發表於 17-9-2009 11:57

係喎
要專屬既
回復 支持 反對

48# johnnyboy710

以等級為門檻來分配獎勵
目標是很易達成例如60級,70級,80級等等
你放心領獎啊~
晨昌首 發表於 17-9-2009 12:13

咁做咪對d低lv/未80lv人好唔著數.....
除非80lv送狂[[onion_29]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實申請緊既"高級"秘文有幾高=-=?
龍鳳包都可以送粒"豪"=-=   好難想像>"<如果收60,70,80  係咪 冥兵斗!"! or 兵斗閃!"!
定...斬影豪~"~  ((暈~~
回復 支持 反對

[[onion_62]]Agree....不過check online既時間唔多有用,跟lv送 都ok....

不過gm 勤力d(請多d人)捉下d外掛仲好啦
回復 支持 反對

55# petertang312

捉哂d外掛d野又會好貴 = =
依家有外掛d朱砂筆差唔多成2金一支 ~
冇外掛我諗唔到要幾多金先有  = =
有外掛又死冇外掛又死
回復 支持 反對

咁咪對d 玩左 年幾哥d 好唔公平0,0' 比d 外掛老拎狂去掛機'
應該 每個玩家 詳細調查,查下佢 係咪真係'正規玩家' 同玩ge時間'
老手 先送d 高級秘文' 因為有好多 之前元家比人盜左去做外掛' 咁查一查就知道了'
送呢d ...
bbq123321 發表於 17-9-2009 13:32
.

也要想想令新玩家也可同樂[[tyjp-3-6]]
回復 支持 反對

[[onion_62]]Agree....不過check online既時間唔多有用,跟lv送 都ok....

不過gm 勤力d(請多d人)捉下d外掛仲好啦
petertang312 發表於 17-9-2009 14:03

外掛都有專人處理ing
回復 支持 反對

48# johnnyboy710

以等級為門檻來分配獎勵
目標是很易達成例如60級,70級,80級等等
你放心領獎啊~
晨昌首 發表於 17-9-2009 12:13

[[onion_57]]  唔錯啊! 可以分3個等級ge專屬秘文禮包, 至於係咩秘文可以自已抽,

低級由斬至豪, 中級由豪至兵, 高級由兵至閃, 我覺得咁樣會公平D,

仲可以再沖, 沖唔到降一級都有用, 呢個只係我ge提意, 唔啱大家都提下啦!
回復 支持 反對

其實申請緊既"高級"秘文有幾高=-=?
龍鳳包都可以送粒"豪"=-=   好難想像>"
諸葛謹 發表於 17-9-2009 14:02

gm話會申請高級秘文
我諗應該都有冥以上既= =
回復 支持 反對