查看: 2206|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 請評九十二級天山童四帶三石「攻強守弱」雙修天龍派

所有狀態全開...

( 190點外內防、截拳式、天罡正氣、以逸待勞、正氣浩然...

及暗器加體、92神血上限... )

29粒4石...以攻裝4石為多...所以抗低內防低...

遇到高單修高單減抗或抗加防強既人士...

自己既弱點完全暴露了出來...

所以黎緊未來日子會開始加強其中兩樣抗性...以及身法...

( 只務求刷乜副本都冇問題...校場比試不計...

反正天龍派控技不多...要贏就要靠抗加閃... )

回復

+埋過千屬攻,過左四帶三石既極限!

除左轉全4!如果唔係其他地方做得好好,不過會防可以高D
回復 支持 反對

閃,血不足
屬攻 (80技後 火屬攻需要更多-抗 否則被廢 (打人而言
抗性夠過副本 打人完全唔夠防

可取的
內防 但不太重要
會防

達到43標準 期待 95後的屬性圖
ps 我唔覺得你攻強 =.= 恕我直言
回復 支持 反對

閃,血不足
屬攻 (80技後 火屬攻需要更多-抗 否則被廢 (打人而言
抗性夠過副本 打人完全唔夠防

可取的
內 ...
夜月龍兒 發表於 6-5-2010 18:28

我要到95的話估計要半年左右既時間...

( 去火焰山砍怪加指點唔計爆擊...

最高都有一萬六左右...如計埋爆擊就有兩萬五至三萬以上...

e個數值在我睇已經頗高...但要再提高到國服級數的話...

內攻就要有一萬五...火加毒攻各自都要一千...

到時砍怪加指點必定有兩萬以上...砍人更加唔出技都上到三千以上...

要到ed數值就要靠極品95戒符加四孔再加強化... )
回復 支持 反對

血不足昨杯屠杯昨杯屠杯

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
榤奇 -3 後半段無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

講真話,唔覺你高攻....血都算ok(92計),你屬攻玩4屬?個人意見,唔會玩火攻同毒攻(好多人會明點解)
回復 支持 反對

講真話,唔覺你高攻....血都算ok(92計),你屬攻玩4屬?個人意見,唔會玩火攻同毒攻(好多人會明點解) ...
royXmak 發表於 7-5-2010 09:38

野外打怪足夠就已經冇所謂...

係想入人組刷小飄怕比人拒絕...

就算肯比我入我都驚自己會成為負累...

( 慶幸打李秋水佢出劍舞六個方位我都熟哂點去... )

另...本人係雙修天龍...我冇理到玩乜屬攻...

反正每個人上石手法各有不同...而我又懶係離群咁冇修玄攻...

至於點解玩火同毒純粹係隨心...
回復 支持 反對

血,閃差少少
回復 支持 反對

幾好 但會心太低=.=
回復 支持 反對

幾好 但會心太低=.=
【雄】 發表於 7-5-2010 16:58

天龍 3x點身法先1點會心 有2x都算係咁
回復 支持 反對