打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 討論殺人既問題

如果殺人有問題 隻game 開pk既系統有咩用  pk殺左人 紅名就係後果 咁點解要不滿                                                                你話紅名唔夠 你知唔知紅名要洗幾耐  你殺1個人+成4000pk值 你地覺得易咩?? 你地重要趕絕人地 連洗紅都唔比  可能人地唔小心開左紅唔知 or 真係有心殺人   你都要比下機會人 洗番紅啦  唔通人地 high都冇high 你 你就追著佢來殺 咁我覺得你重衰過殺人lo 我要講係咁多  要鬧就鬧 我唔會反駁 係禁多
回復

同意...........
回復 支持 反對

其實如果殺人 比人殺戈個唔會扣經就唔會有人不滿
回復 支持 反對

`敵不動 我不動 但係我重驚過佢
回復 支持 反對

其實我無啦啦比人殺左次但係我唔明點解會比人殺= =
當我好專心咁打緊怪無啦啦比人殺左
係唔係我按左咩野 搞到可以比人殺
回復 支持 反對

似是道理...卻是亳無道理的一堆廢話...

殺得人變紅名...就預左成為俾人追殺既目標...

剃人頭者..人亦剃之....

有冇O念過你變紅既原因係咩?_?

又未係亂殺人...

殺完人依家仲係度講人乎唔俾機會你刷紅...

咁當初你殺人個陣有冇俾機會人地..搞到人地跌EXP...

真係好笑....

殺人無罪...殺紅人反而變得不近人情?????

你O念野真係....小學X
回復 支持 反對

你話紅名唔夠 你知唔知紅名要洗幾耐  你殺1個人+成4000pk值 你地覺得易咩?? 你地重要趕絕人地 連洗紅都唔比  可能人地唔小心開左紅唔知 or 真係有心殺人   你都要比下機會人 洗番紅啦

你嫌刷紅辛苦..未鬼去殺人囉...
冇咁大個頭...就唔好帶咁大頂帽....
至憎D人唔係勁...亂咁殺人之後俾人追殺就係度哇哇叫

仲有冇人拎枝搶迫你去殺人...
都係果句...
自作孽
回復 支持 反對

你錯啦  殺人味殺人囉 有咩大不了 人地小血一招技搞點佢  人地由可以扣經幾心涼    我個名叫二輝得閒同我打下@@
回復 支持 反對