打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 暴擊接近2W噶超級火槍手~火槍手打圖心得~

補充點
火槍手覺得自己暴擊低系因為冇搭配首飾,建議搞個醜八怪職業首飾會幫助好大

kenchanqaz,好樂意有任何關於彩虹島噶問題,我答到就一定知無不盡
回復 支持 反對

補充點
火槍手覺得自己暴擊低系因為冇搭配首飾,建議搞個醜八怪職業首飾會幫助好大

kenchanqaz,好樂意有 ...
Roul 發表於 30-7-2010 04:05

本人正是用醜戒。
回復 支持 反對

敢樣,我想問可汗刀+1 +2 係唔係not 100%成功?
敢樣我用拉刀係唔係好d?
回復 支持 反對

回復 22# as52021314

咁你有冇上圖啊,你手套有冇上暴擊加成啊?仲有你戒指有冇升級噶?有左呢D都系L3噶手套只要唔爆,你可以洗屬性洗到+30左右噶暴擊加成,加上醜戒+20暴擊加成,有乜可能先得2.5倍暴擊

遊俠冇暴擊出就等住俾怪推死,出暴擊先至可以退怪保命,白字再高,你都高唔過同等級數噶戰士...

遊俠暴擊先系皇道
回復 支持 反對

嗯。可汗雙刀並唔系百分百成功噶,就算你系高耐
+1就 大概90%           +2     85%左右       +3       73%左右

你都幾好野啵,咁快就有150級了,建議你用住拉刀先,等高級D有多D材料先去搞可汗
回復 支持 反對

o...唔該,我問定先姐,我e+先138lv xd
係禍,係唔係高lv既雙刀 都會玩高爆率雙刀?
敢樣高爆率雙刀,要咩裝?
重有138lv之後可以去邊到升?
放便+msn?
xd
回復 支持 反對

開放左鋼鐵都市噶話,你地應該出左職業套裝噶啦,梗系用翻你地自己噶職業裝啦,雙刀就梗系用狂怒裝啦(國服),刷過怪物大廈都會出職業裝
再高少少要求,你可以用復仇,130lv 以上噶職業裝,對於你E+噶情況好奢侈

至於話暴擊雙刀系雙刀之皇呢種講法,其實又唔系咁講噶,三種雙刀都有自己噶特色,比較多人選擇迴避同暴擊,暴擊比較熱門系因為高輸出刷BOSS刷怪都比較方便,缺點系高miss。迴避雙刀就基本上用唔到紅,只要你有帶只藍貓寵,可以大大方方去刷怪唔會話咁易死。而且迴避雙刀如果有埋速度噶話,基本上系近戰之皇,入PK場絕對皇者....缺点就系输出力一般

力量型雙刀輸出較穩定,但系因為白字輸出所以就會比暴擊雙刀要差DD,選擇力量型雙刀唔多,但系相對來講,只要裝備教好,都可以同暴擊輸出一較高下

我個人推薦暴擊同迴避,至於K仔你點選擇,就見仁見智咯

138級,如果你地度冇外掛,手動升級,最好噶地方就系去  比弗羅斯特

升級都幾OK,組隊上下刷好快就可以升上去

我本人冇MSN....唔好意思幫唔到你,有乜問題隨時可以黎論壇揾我,只要我睇到
回復 支持 反對

回復  as52021314

咁你有冇上圖啊,你手套有冇上暴擊加成啊?仲有你戒指有冇升級噶?有左呢D都系L3 ...
Roul 發表於 31-7-2010 01:54

莪手套+33%爆傷遊戒+9 而家升緊隻熊貓0_0 打逃亡mg 白字800~1100 爆2000~2800左右
回復 支持 反對

個人認為雙刀pvp始終都係普通(小弟港服隻雙刀玩過晒3隻醒悟)

港服無國服加咁多暴擊傷害,現時力量對雙槍還有一定重要性

港服要好似國服咁高爆傷還有很長的日子xd
回復 支持 反對

回復 27# Roul

o...唔該
我e+有用3轉裝
因為e+打波波會出,唔數太貴.....
敢我想問下應該合咩拼?
我合力拼...之後耳/介,要火耳+虎介ok?
回復 支持 反對