打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 暴擊接近2W噶超級火槍手~火槍手打圖心得~

回復 29# yayamomo

暴擊火槍我個人認為唔應該走咁耐噶,只要把武器搞好,兼且有暴戒,基本上都出到,國服如果裝備唔好情況都系2-3倍差唔多咁噶狀況,港服系跟國服呢邊噶數據教多

敏捷型角色,主修力量?

最後我又想提下,你地都快2轉啦,咪講雙刀睇得甘死,韓國方面已經改進左雙刀遠攻不足呢個缺點,+埋覺醒,雙刀已經有兩招遠攻。利用得當,PVP差得去邊?

俾D心機去練級罷了
回復 支持 反對

回復 30# kenchanqaz

職業裝上力量主要,有能力再上體力,有能力去搞火耳就上幸運,如果你要玩暴傷就更加需要,有能力再上體力。虎戒上幸運,有能力再上體力

之所以要你咁樣搭配系因為加體力會有防禦加成,怪打你唔會咁傷,畢竟你系近戰職業,對PVP來講你血好厚,血厚對你來講只會有利無害。

幸運系出暴擊主要噶途徑,當然系有一定噶幾率,幸運唔需要加太多,但一定唔可以太少。有火耳有虎戒,你出暴擊會好浪

一味顧住出白字,唔系噶好方法,當然想做高爆,肯定要落重本噶,玩唔好倒不如唔好玩...
回復 支持 反對

o....明白,不過我本身好小玩pvp
好彩我d裝都合岩拼xd
重有敢樣大約要幾幸到,1個138lv雙刀....
回復 支持 反對

最好幸运350左右,力量上650以上

应该差唔多甘噶情况

总之,力量一定要系主修,最高力量,其次体力,之后就系幸运,魔力越低越好
回復 支持 反對

我e+屬點  計用3轉裝+火耳+虎介+哈拉晶石等等...

力8xx 體4xx 魔14x  幸3xx(唔過320)
敢洗唔洗降魔升幸定係點?

令pm左你問小小野,thx
回復 支持 反對

我味試過-,-  新玩家
回復 支持 反對

回復 35# kenchanqaz

降魔升幸,比较实际D,魔法对于物理系职业有害无益,最多起到个增蓝噶作用

何谓3转装?既系职业装?复仇 追风?(國服)
回復 支持 反對

回復 37# Roul

復仇=〕
ok收到 有咩唔明再問你,thx
回復 支持 反對

我都有野想問, 麻煩哂
我係133弩手, 依家猶豫緊用什麼武器, npc武好似唔夠攻擊, 毒弓又好像屬性差,毒系對神射來說有用嗎? 卡妙弩暫時我看是最好的,減速,暗影都有用,但價錢不是一般貴,材料難收,屬性耐久也難刷。
另外, 弩手是沖最大力嗎? 弩的情況跟雙槍一樣, 力量少, 我有把lv9大力 6小力的npc弩也好像效果不好
還有的是, 追風裝是否高lv一點才用? +0追風加的幸體很少,我覺得反而不夠2件追風+2件卡妙+3%爆率手好用。
回復 支持 反對

我想問埋138雙刀,打水族/水族收費 可以打到幾多lv?
如果掛/手動之後打d咩地方,thx=〕
回復 支持 反對