打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 暴擊接近2W噶超級火槍手~火槍手打圖心得~

回復 48# 小飛豬主人

战士冲大伤,命中率低系因為你個職業所致。幸運雙刀出miss 屬正常情況,唔會多到離譜可以通過打圖來調整,我個人認為春植首選,如果春植自帶命中當然系最好啦,不過最關鍵都系手套方面,M手你可以打到L4-L6來調節,屬性好壞,全靠機緣
    M手打暴擊有30%唔錯了,唔需要打到L9,L3慢慢洗都可以洗出來,因為M手系過度階段。有條件當然越高越好,只不過我要提下你,高級左之後,集齊全套職業裝都系一個唔錯噶選擇
回復 支持 反對

回復  小飛豬主人

战士冲大伤,命中率低系因為你個職業所致。幸運雙刀出miss 屬正常情況,唔會多到 ...
Roul 發表於 1-8-2010 04:09

m手最高多少lv,現在應該用多少lv m手?
*我有只91lv 雙6暴傷命中 暴傷+35% 命中+8%..
謝謝。
回復 支持 反對

當然你已經130+咯,可以帶得起131 M手噶啦,帶得起咪帶咯,當然都系要上圖

不過我話左,M手只系用黎過度,所以唔想咁浪費都可以用住91 M手噶,如果可以繼續上圖噶話,建議上命中

最高M手 131LV
回復 支持 反對

roul 點解你唔答我既>.<
敢如果我有能力係唔係可以1開始就用復仇一套?
春植眼鏡係唔係真係敢好?
回復 支持 反對

回復 54# kenchanqaz

一开始混搭比较好D,三卡妙+2复仇=580防   

全套装备都系150+左右去整比较实际D

春植减怪防5%,唔少野噶啦,对你黎讲冇坏,弩手嘛。
回復 支持 反對

我是聖騎用鎚的,請問後來會推出什麼新的強大的稀有武器?有沒有稀有的專用盾呢?
我現在用的騎鎚,可以用到幾等?
技能方面擊暈系還是打狗捧法系比較好?
合拼圖的取向是體力嗎? 走暴擊路線會不會廢了?
回復 支持 反對

唔好意思,甘耐先复你

聖騎好少人用錘噶,一個系攻速慢,第二個攻擊力相對比劍盾低...

如果話要用錘,都系卍解.錘 E+系最高級別噶錘稀有

既然選擇盾衛,必定要升高體,走暴擊路線唔系咁適

你噶屬性要 體>力>幸

我個人冇練過錘了,其實盾衛如果單修,連擊就會有少少阻擠,感覺銜接唔上,錘盾就好明顯噶,所以好輕易會被怪推斷連擊C

劍相對出手會快

雙修系可以彌補,但系一旦雙修就唔夠點去加其他....

建議你有選擇咁去洗劍盾,或者前期雙修,後期再洗為單修
回復 支持 反對

回復 57# Roul

thanks! 另外還想問一下,寵物jane有什麼用的呢?是不是用技能書學寵物技能?
回復 支持 反對

JANE 寵系用黎睇噶,本身唔帶寵技,

本人覺得搞jane寵系浪費錢

可以通過系商場購買技能書黎學習....
回復 支持 反對

roul你係唔係回錯?
我係雙刀唔係十字弓-v-
回復 支持 反對