打印 上一主題 下一主題
收起左側

Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

更新:#11 Server 是有的,但在開發中
回復 支持 反對

排位更新
回復 支持 反對

更新:制作BAC 2.5.2增強配件中....
回復 支持 反對

這是小人玩時的CUT圖,完全不吃CPU
回復 支持 反對

更新:2010/11/30
回復 支持 反對

[Non-Steam V19+ STEAM] #01 - IP: rs2online.co.cc:27011
[Non-Steam V19+ STEAM] #02 - IP: rs2online.co.cc:27012
[Non-Steam V19+ STEAM] #03 - IP: rs2online.co.cc:27013
[Non-Steam V19+ STEAM] #04 - IP: rs2online.co.cc:27014
[Non-Steam V19+ STEAM] #05 - IP: rs2online.co.cc:27015
[Non-Steam V19+ STEAM] #06 - IP: rs2online.co.cc:27016
[Non-Steam V19+ STEAM] #07 - IP: rs2online.co.cc:27017
[Non-Steam V19+ STEAM] #08 - IP: rs2online.co.cc:27018
[Non-Steam V19+ STEAM] #09 - IP: rs2online.co.cc:27019
[Non-Steam V19+ STEAM] #10 - IP: rs2online.co.cc:27020

加多1次就有返
回復 支持 反對

原來答問題就有admin做~真係好_ _lol
Manb❤ 發表於 11-12-2010 21:47

不要看得這麼簡單,雖然係找Admin推介同答問題就可以,
但係真正規管佢地ga吾係果D問題,
我們使用了「連坐法」,每人可被警告2次(可犯一次即被警告3次,視乎嚴重性)
除了一些舊Admin和一些比錢擔保的Admin可獲有完整警告限額外,
這些「答問題」Admin興推介者共用警告限額,推介者需監察被推介者,如被推介者出現問題,
需即時上報,否則他也會被連類,並不是答問題這麼簡單,Orz.
回復 支持 反對

入唔到?why?
回復 支持 反對

唉....................................
回復 支持 反對

其實你係non steam但係steam  玩cs..<
我steam係入到我地- -
笨人乂牙樂 發表於 29-12-2010 22:53

之前原來set錯野搞到D人玩吾到,See吾到Ser...無人report....
回復 支持 反對