查看: 2975|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (分享)時空單打27分完成

http://www.youtube.com/watch?v=4IBlLPxz49c

http://www.youtube.com/watch?v=iuePxelkiSA

http://www.youtube.com/watch?v=PxcDPZUTC5A

分開左3段片,請用480然後再放大黎睇
如有不足請指教
武器係+10雙暗38lv厄刀
回復

睇左一小部分

感想
暴擊率都唔低
發動屬性機率點解好似特別高咁= =我打十場得1場試過一次卡到暗屬狂吸囧(雙暗+1)
有GM裝撐到血量
烈刃配鎖3打時空係方便唔小    應該話係目前打時空最優既(雖然唔肯定你有無用)
連技好基本   唔特別玩痛d既連技  主要靠實用技能

評價:中立      唔夠華麗
吸引唔到人睇完.....
係有實力既.....只係打得好平凡

好耐無打時空...
開左2轉之後都無打過.....唔講太多

樓上既筆戰
感想
月下狼  第一句講野既方法   感覺不舒服+1
之後豬豬既回復太過激烈
之後就一發不可收撿  (就這樣)
回復 支持 反對

睇左一小部分

感想
暴擊率都唔低
發動屬性機率點解好似特別高咁= =我打十場得1場試過一次卡到暗屬狂吸囧( ...
lhs321 發表於 21-9-2010 18:08

你好中立.多謝回覆
打時空個人認為都係用實用既連技好d
因為時間方面有限
如果玩d華麗既連技會浪費時間
我爆擊方面係50
同埋我有用到鎖3吸血.但係只用左3次左右好似
因為有埋d關要用鎖3同瞬殺輪流用
回復 支持 反對

或者我第一句對你黎講已經係攻擊
所以我直接刪除我所有係度既有關攻擊性評論
就係度講聲對唔住
回復 支持 反對

或者我第一句對你黎講已經係攻擊
所以我直接刪除我所有係度既有關攻擊性評論
就係度講聲對唔住 ...
月下狼 發表於 21-9-2010 18:50

我都禮上往來尊重返你
我都刪左我都sorry先.係我誤解你既意思
回復 支持 反對

要知道  有d連技比起zzz>>^z係會痛d....
嘛......總之呢...

我自己打時空既經驗就係     我只有一行半多d既血可以用...

你既話  應該有足足3-4行血以上吧......
回復 支持 反對

要知道  有d連技比起zzz>>^z係會痛d....
嘛......總之呢...

我自己打時空既經驗就係     我只有一行半多d ...
lhs321 發表於 21-9-2010 19:47

我大約知道你講邊幾招
zzz<<>z  zzx<<>z  呢2招打既hit數係多  但係攻擊力一般
zzxx^下xz 如果你係講呢招既話.呢招的確係勁高攻.但係速度太慢
雖然可以-擊倒值 雖然呢招野唔係太熟.但係都出得算係成功
而我用過呢招黎打時空既王.我發現係比zzz>>^z慢左2秒
因為我係用快版zzz>>^z.我發現出一次zzxx^下xz既話
我可以出到2次zzz>>^z 而且攻擊力都高過zzxx^下xz
因為我係想以最快時間打完時空.所以我多數出zzz>>^z
另外唔明你講既3-4行血係講緊咩=.=
回復 支持 反對

整係睇左part3 比d建議你
zzz>>^z 練熟d,可以再低d
打冰火雙子時,可以參考k大打既方法,利用消擊倒值黎打
打假雷文出怪仔時,可以用新連技zzzxzzzz e招勁好用!
hit數,攻擊力都高,也可以中範圍聚怪,暗屬發動率也特別高?!

我想問個問題
其實究竟係覺醒左既一閃勁定沒覺醒既一閃勁- -"
我到e+仲未搞清楚..
回復 支持 反對

TO 豬豬   
你講既例子無一個係我想講既囧
主要係想講 xz >>zzz
之後就自己研究啦

想快既話
另外就要汪意   zzxx 跳Z    主要係想
直接擊出第2層
等隻王移動時  落地  取消自己攻擊動作   至小可以進一步加速(雖然都幾睇運氣)
直接打上第2層   一時攻擊多隻  之類既移位
打上第2層你都可以跳X 降擊倒                我就無野好講啦

覺醒一閃   多hit好多
主要用於     唔係高防既對手
極為集中於一點既  大量對手
滿足以上2個條件    覺醒一閃  攻擊力大於一切技能
回復 支持 反對

整係睇左part3 比d建議你
zzz>>^z 練熟d,可以再低d
打冰火雙子時,可以參考k大打既方法,利用消擊倒值黎打
打 ...
adam444555 發表於 21-9-2010 23:17

其實我zzz>>^z唔係唔熟.不過我會改善下
因為拍片既關係.會有lag既情況
有時明明禁左跳但係佢冇跳到
另外冰火果度.我知道-擊倒係好.但係隻王始終都係會霸體
而且鍵盤唔太好.係空位出zzxx^下xz成日失手
但係係角位就好順手
所以我先會打到咁上下就放鎖2
好多謝你既指導
另外.其實瞬殺呢招真係好難講覺醒勁定係唔覺醒勁
比如3隻雷文企埋同一個點咁就一定唔放覺醒勁
如果3隻雷文企埋一齊.但係分開左成半個人位既話
咁就一定要覺醒先勁