打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] - [AOF] 費基希亞之【火】 完成 + [歡迎修改] 香港地圖

我就係怕你地玩完一次因為bug玩唔到落去, 就算我再放清了bug版,
你地都唔會再重玩一次, 所以我起完成劇之後親身試左6次, 希望可以清晒d bug
點知都係奶野... 果個位明明我試過冇事, 忽然又會個「指派物件」冇左個目標
真係認真吹漲
回復 支持 反對

回復 58# p12312342

1. 其實我已經故意開左好幾個觸發避免這個問題- -
   可能因為選了難度為最易/易, 敵人的同伴被打時, 敵人也無動於衷- -
2. 我懶 因為我已經著手於其他的事情(新劇, 研究緊mod) 我不想再加了-.-
3. 都是懶-_-

分支任務
你係dl左我第一個上傳檔 定係 宜家呢個-,-?

回復 59# collins4321

這場戰爭的難度其實好難掌握- -
沼澤下方一條路底下其實有幾隻兵可以招攬成為2p (要起殺死20幾隻雙手劍兵之前做)
那麼勝算會大好多
回復 支持 反對

有人順利破關了-0- 很感動
bug都是點小問題吧, 出多個v1,6 完工了?

順道問一下,
我可不可以起aof上加一點自己整的物件, 改名變成另一個mod?
如果可以,改做 aof2 定係其他名-_-?

(原本想試整忍者、飛鏢... 但係對住mod pack studio冇從入手, 唔識用
結果拎左aof新果個日本武士當忍者, 隱藏弩兵當飛鏢= =||| )
回復 支持 反對

因為出材料的位置卡了(因為放材料位太多材料)
我又不知如何防卡(冇理由移除佢)..
所以當那聲效是提醒那位置卡了 要手動處理    算了-.-
回復 支持 反對

回復 67# Yin

是不是短時間連續輸入了2次5字 - -?
回復 支持 反對

不明白- -
哪裡穿過岩石?
照正常劇情的話,
1p會與2p大隊脫離,然後被0血龍追,你跟著路跑(打破2層木牆)一段距離後,
0血龍就會消失, 再與大隊會合, 才一起幹掉有血的龍
回復 支持 反對

你唔答番我 我清唔到bug架喎- -
回復 支持 反對

咁就真係百思不得其解- -
"士兵:發現敵方後援"呢個觸發係要殺死20幾隻兵(起地圖右邊)先會出現
同路邊攤檔果邊真係大纜都扯唔埋
唯一一個可能,就係你開save game黎玩的-.-?

你講邊隻boss-.-?
回復 支持 反對

我諗我明你講咩喇=.=
係咪火神叫"抄小路", 然後1p都跟埋入去抄小路-.-?
回復 支持 反對

um.... 照道理玩到沒觸發發生, 應該會走近火神睇下有冇反應的吧- -||
還是說火神的位置偏離了指定區域的範圍?
回復 支持 反對