查看: 67530|回復: 112
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[作戰技巧] 星戰場超高彈跳BUG(已有影片)

BUG的材料:::::
星戰場地一個
回家0制一次
----------------------
流程:::::
1)入GAME....((下刪999999字=.=
*+1)開始...
*+2)基地向上走((5號點上面個度...
*+3)走到跳落去5號點個度隔離
*+4)按0制(預設鍵)回家
*+5)回家要等3秒的,請在剩1-2秒"跳"(其實係行=v=)落去下面...
*+6)你會發現你番左基地!_!
*+7)你可以跳到好高好A_A
注意:::::
死左之後會失去彈跳,如果想玩多次,就要做多次以上的東東(我成日都要等佢回家=,=)
暫發現可用(因為我剩係用個D槍=.=)<--姐係用左唔會失去彈跳

肥佬:::::
幻雷,勝利衝撞
((勝利衝撞會向前&上飛起的=.=

另一個男角:::::
火箭筒 金紅
((火箭筒係唔可以開鏡的
((金紅只試過右鍵射

女角:::::
暫時未用女角玩呢個地圖.......
((通常都係第二個場咁岩想用女角....=,=
注意!!!!!
1)呢個BUG唔知會唔會比GM封,,,
2)呢個BUG成日比D無知玩家話外掛,因住比人踢
會既後果自負....
不過我就成日玩@v@
唔記得仲有無漏了,,,,,,,
其他自行發掘啦....可以PM番我,話比我聽仲有D咩槍可以用A_A

PS:我係邊知o係邊度搵條片學的,你地如果自己搵到會易明好多=3=
果然有漏,,,,,xp!
換武器既大家,,,,將會跌番落黎的,,,xp~~
再又漏先再改啦~_~
又記得了=.=
大家千祈唔好因為HIGH而企係D據點上面,因為咁樣會比機械人壓死的~_~(不論敵我)
此外,進入5號據點範圍亦會失去彈跳力...
(5號據點範圍以兩個從上而下既降落點為界)
多謝chan3495搵到影片教學(我都係跟呢條片學的A_A)
http://video.gamesfather.com/youtube/play/video_C4yh3lhU0RE.html
回復

你搞到我好想玩
回復 支持 反對

勁la,係咪姐係用屍水咁
回復 支持 反對

回復 3# 75342111
對唔住,,,好似係飛到上頂先跌番落黎
回復 支持 反對

成日跌番-.-
回復 支持 反對

o...thank you
回復 支持 反對

回復 5# zzgundam1234567
點跌法=口=?
回復 支持 反對

估唔到會有d咁ge bug
回復 支持 反對

回復  zzgundam1234567
點跌法=口=?
二四六八十 發表於 11-2-2011 23:45

一走出屋企
又跌番落地下-.-
回復 支持 反對

一走出屋企
又跌番落地下-.-
zzgundam1234567 發表於 11-2-2011 23:47

我知啦,漏左一句....
如果換武會跌的= =
回復 支持 反對