查看: 1354|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 更改模組會比人封!?,唔係掛

關閉 [複製鏈接]

我覺得今次話封人ac(改模組)唔係真係改模組囉.
姐係個個人明明係改機,但g m 就屈佢改模組封佢ac.
搞到d真係改模組的人驚.
回復

u松Nx3        修改模組        永久
我係掛9        修改模組        永久
卍淆底獸卍        修改模組        永久
地之痕        修改模組        永久
aduad454        修改模組        永久
fkwing        修改模組        永久
積克修理皮        修改模組        永久
遊戲大師        修改模組        永久
遊戲大師II        修改模組        永久
遊戲大師III        修改模組        永久
遊戲大師IV        修改模組        永久
遊戲大師V        修改模組        永久
遊戲大師VI        修改模組        永久

好明顯呢d人係改機嫁啦/.

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
leungyl -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

many遊戲大師 = ="
回復 支持 反對

講真,唔係有片/圖,g m話你改模組你死口唔應,佢真係吹你唔漲
回復 支持 反對

講真,唔係有片/圖,g m話你改模組你死口唔應,佢真係吹你唔漲
boris1212 發表於 31-8-2011 17:36

沒錯!!
回復 支持 反對

u松Nx3        修改模組        永久
我係掛9        修改模組        永久
卍淆底獸卍        修改模組    ...
boris1212 發表於 2011-8-31 17:32

"我係掛9" 好慘... 佢都表明自己係用掛,唔係改機... XDDD
回復 支持 反對

改機同改模組有乜分別= =?
回復 支持 反對

改機打任=外掛
改機打對戰=改mod

係唔係-_-????
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

搞到我都唔知仲改唔改模組好,千辛萬苦整左個k on+韓服模組
回復 支持 反對