打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 獻醜了 第一次玩高lv天山校場pvp :P (不斷更新)

玩左咁多年睇返自己玩都係第一次,都幾多位亂咁黎……今晚收工睇下有無時間再玩…
回復 支持 反對

有機會我開隻細號來觀戰:)  不過恕我直言,有少少失望。。因為感覺樓主同冰入仲未可以完全放開
回復 支持 反對

回復 22# ∼香B∼ [/b
哈哈哈……香B……同感
當打到太多既時候…就會出現我地個情況…
何況琴晚邊會打得個三場……
如果真係想睇你覺得精彩個啲片
我諗要去返三年前都似……
回復 支持 反對

果然最好睇係逍遙 咁多段片
係得冰入個3段會封殺樓主 而且封得比樓主好
第1段 雖然被移花秒 
但凌波封同生 輕功封打穴 正~
第2段 雖然完美高山失敗
但都封殺左移花
可惜冰入未有102減速神呢
整體黎講都係逍比較佔優楓 〞 發表於 31-12-2012 14:21

讚得幾好
我亦都終於見識到你地北ser 人認為嘅逍遙神手冰入嘅手法。
相信技術好唔好就有眼見啦
讚嘅都讚左,咁就唔好怪我有果句講果句啦
首先完美八陣做唔到,唔應該話淨止完美八陣,而係睇完咁多場都係冇一次畫地後八陣成功嘅
其次,放大左同係天山持續扣血狀態下,冰入冇去追。呢下唔知係故意保留定其他原因啦。
最後,講真, 冰入同樓主應該打到熟哂...

有咩理由天山一閃/隱,冰入一定估到樓主係佢隔離...
呢D係打同一個對手n次先得出一個戰術
回復 支持 反對

讚得幾好
讚嘅都讚左 ...
fongkapan 發表於 1-1-2013 20:41

呀80組第一高手 未知你“參考” 我句野之前明唔明我本身打出黎果句野既用意呢? :)
我係某帖所指既係天山踏雪,逍遙就出左全怒,而家個天山唔係老馮要閃去逍遙隔離wor
g講番呢幾場 敢問係咪大部分都出現左踏雪逍遙全怒先;)
回復 支持 反對

呀80組第一高手 未知你“參考” 我句野之前明唔明我本身打出黎果句野既用意呢? :)
我係某帖所指既係 ...
光云 發表於 1-1-2013 21:57
天山只是隱身冇踏雪,而且逍遙開左步步,所以用60怒 +踩步步 都是非常合理 非常有意識
如無意外 天山隱身就60怒 有充分解釋。兼且喺一個高水準技巧
而我想講嘅正正係冰入做唔到呢個情況
可能只係意識差左少少姐
回復 支持 反對

讚得幾好
讚嘅都讚左 ...
fongkapan 發表於 1-1-2013 20:41

尼路哥你又唔洗扮專業咁分類既...
唔計解控 八陣會唔中係得完美高山失敗呢個原因
早左固然免疫 慢左都會被對方反控/瞬閃
小弟就搵唔到其他八陣MISS既原因

高山失誤 相信佢本人都唔會否認
不過咁係咪代表佢唔識為左八陣中而甩對方LOCK呢?
隱/凌波 都會增加係高山慢少少既情況下中八陣既機會吧?
要練番完美高山又唔代表冇計令八陣中既~

呂亙打天羽個段片 八陣都有被天地破
早前有個國服天山打逍遙既影片POST 逍亦有被天地走八陣
但代表D咩呢...?
其實冇可能數段片 所有位都令人驚嘆
亦無可能憑數段片去總括一個人
至少甩LOCK平推 猜對方心理 冰入做得唔差
回復 支持 反對

想問下樓主用咩軟件嫁
可以咁清
回復 支持 反對

陪我煉下得唔得
回復 支持 反對

天山只是隱身冇踏雪,而且逍遙開左步步,所以用60怒 +踩步步 都是非常合理 非常有意識
如無意外 天山隱身就6 ...
fongkapan 發表於 1-1-2013 22:58

你自己去番某帖睇,天山係踏雪而無中步步,逍遙照全怒
回復 支持 反對