樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AOFE]惡人兵堡 (不再更新)

請問各位兵堡玩家有無人覺得條頓勁得濟?
雖然我整左佢350先帝但出兵速度快左成倍
你地覺得可以點樣再改? ...
wonderingbb 發表於 11-1-2013 16:28

再加殺敵數升帝  雖一辦法
回復 支持 反對

發生什麼事?!  岩岩AOC先興翻
你地又岩岩出新原創MAP  現在又突然退出
今次樂古損失左你地班老玩家  個MAP又不了了之
樂古今次真係人財兩失
回復 支持 反對

自從惡人退出樂古
樂古ge兵堡場少左好多
反而vlan玩家人數提升
特別係兵堡場數目多左
雖然吾知兩者有冇關係
但客觀事實係
吾少樂古玩開ge兵堡老高手都轉去vlan玩
係果邊惡人兵堡都出到V11...
唉..希望樂古兵堡吾會就此成為歷史
回復 支持 反對

最衰咪就係果d版權撚湯米囉, 又唔知何謂版權就一咪同人嘈, 仲死唔斷氣咁針對人地,抹黑人地, 無品當正義
...
兵堡玩家 發表於 17-3-2013 16:26

個兵堡檔邊個整邊個改用咩名
係e一刻 在我而言已經吾重要
因為e家要面臨更大ge問題
就係係怕遲下打兵堡要去vlan先搵到場
回復 支持 反對

如果因為某人走左,而令到你地沒得兵堡,咁其實你地都幾失敗下
而家搞到你地好似d信教既人咁,冇左最崇拜既野, ...
tommytomy 發表於 22-3-2013 02:19

兵堡唔會冇得玩,要玩一定會玩到,只不過唔會再係樂古玩而去vlan玩
我只不過擔心以後冇人再係樂古玩而轉去vlan,你就賴到去信教教派過份依賴之類,利害!
而且點解會冇兵堡圖呢?,去vlan入個兵堡場就有啦,點解要整多個兵堡圖?惡人唔係整左喇咩?
當時人點解離開唔難理解,大家心知肚明,反而唔理解點解當時人離開嘅人先係退步到連事非都不分

關唔關你事大家心知肚知啦,你對雪堡有無貢獻我就唔清楚但對兵堡絕係有破壞,明明惡人做左個好圖出黎供人娛 ...
tommyaa 發表於 22-3-2013 04:24

我只能講,佢對兵堡係有貢獻,但亦有破壞,而我會覺得破壞多過貢獻
假設惡人離開係佢有份造成,言下之意部分玩家跟隨佢地由樂古轉移去vlan玩佢都係有份造成
所以e家樂古兵堡倒退,佢都有份造成今日嘅局面
惡人已經差唔多係樂古兵堡入面唯一一隊仲有隊形而且仲係active嘅兵堡團
我相信佢係有一定影響力,而且係需要珍惜

我已經係msn搵左樓主,事情嘅發展同過程我都大概清楚
佢地離開已經係事實,唔少玩家轉去vlan都一樣係事實,佢地點解離開大家心裡有數,唔需要再繼續討論,
既然人都走左,責怪有份趕走佢地嘅人已經冇意思,而且樂古都已經冇人,公審都一樣冇意思
餘下嘅樂古玩家e家唯一可以做就係去vlan搵場玩,我e d小玩家只求放工後打翻一兩場機,邊到有場就去邊度玩
現在我只能忍痛離開樂古去vlan玩,呢度嘅一切已成過去,呢個討論區我唔會再上,希望有份趕走佢地嘅人反省一下,再見!
回復 支持 反對