打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (逍遙子)433天山vs433逍遙。

多謝你~得閒再玩, 你令我知道~一山還有一山高~呢句話!
也碌都有 發表於 1-1-2013 11:12 PM

太客氣喇..我無玩太耐 D技術生疏晒喇~_~
你地先係青出於藍
回復 支持 反對

逍遙太早出封技了,甘樣會令天山打晒20秒移花好易,仲有大風歌是逍遙打天山既致命傷,0波太近天山了,意識是有的.....踏雪出全怒,不得不讚...
回復 支持 反對

逍遙太早出封技了,甘樣會令天山打晒20秒移花好易,仲有大風歌是逍遙打天山既致命傷,0波太近天山了,意識是有 ...
籃雨 發表於 3-1-2013 06:44 PM

講野開始有文有路了 不得不讚
回復 支持 反對

仲有你地講打得多先會有甘既情況出現,以前我玩既逍遙,是捉心理,估估下去忍身等等,破對手封技,比如之前香b用天剎同我打甘,我純是撞手神去破佢封技,最後輸得一面倒.....之後我就唸,有咩方發去破武當等多封技門派...最後我決定左不在用太多的15米0波.因為我15米浪費左太多忍身了,再留反忍身,等對手武當頭上一出攬雀.飛仙即禁忍身.(注意要保持距離),不信你地可以留意下招飛仙既形狀,出既時間....當然未必次次成功.但我相信多煉一定,你眼前一切會變得好慢.....

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
∼香B∼ + 5 見解獨到

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有你地講打得多先會有甘既情況出現,以前我玩既逍遙,是捉心理,估估下去忍身等等,破對手封技,比如之前香b用 ...
籃雨 發表於 3-1-2013 19:42

眼光要幾咁敏銳先做到呀=_=別人的快只在你眼前的慢 "難"
回復 支持 反對

眼光要幾咁敏銳先做到呀=_=別人的快只在你眼前的慢 "難"
化合物 發表於 3-1-2013 20:04

試過先吧 多煉應該可以避到5成 可惜現在的我不能再拍片上黎同大家交流了 加油吧你們
回復 支持 反對

試過先吧 多煉應該可以避到5成 可惜現在的我不能再拍片上黎同大家交流了 加油吧你們 ...
籃雨 發表於 3-1-2013 20:26

眼光敏銳 真係成個武林世界咁練 金精火眼
回復 支持 反對

逍遙技術ok
回復 支持 反對