打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

其實真係唔明點解會係笑話  平推miss 開轉會唔會miss 你咁肯定平推(我可以走佬+封翻你既情況下)比 ...
yuncash 發表於 18-3-2013 04:24

片中天山5帶6 打全6丐 唔見得移花MISS左幾多=_=
你考慮埋命中因素確係冇錯 不過都仲有會心因素吧?
天羽同我所指出既係 丐80技輸出比丐平推要低
係80技既輸出情況之下 其實真係無需要走
再加上80技既散功狀態 確係移花既好時機
至於龍戰 對全6丐 5帶6既天山命中都冇大問題
如果係同石 又何懼龍戰=_=
回復 支持 反對

又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 20:44

唔好少少野就話人HIHI.死人嘴呢樣野就各有各睇啦.話唔定係其他人角度黎睇.係你先岩
如果你而家要死撐話你唔係話蕭楓死雞撐飯蓋.冇問題.你過到你心個關.你夠膽講出黎既話就冇問題.反正我地自己有眼睇

ANYWAY.蕭楓.下次你同快刀打場.睇下北SER80組入面實力較佳既星宿可以點走80轉
或者尼路哥會認為自己既星宿技術獨步天下.不過都希望你到時可以睇下
回復 支持 反對

唔好少少野就話人HIHI.死人嘴呢樣野就各有各睇啦.話唔定係其他人角度黎睇.係你先岩
如果你而 ...
龍天嵐 發表於 18-3-2013 15:37

真係very sorry我都話架啦,即使蕭楓d 打法幾咁傻仔都會有人吹擂架啦
係蕭楓套打法永世獨步北ser 天下姐
冰至無狗加速橫掃」有前途呀技術神丐!浪費技能去做同一效果然後話:「我一早知你個傻仔係我橫掃果陣會上騎走佬,開定加速破你個傻仔呢個打法先」
回復 支持 反對

片中天山5帶6 打全6丐 唔見得移花MISS左幾多=_=
你考慮埋命中因素確係冇錯 不過都仲有會心因素吧?
天 ...
楓 〞 發表於 18-3-2013 14:19

要計埋會心真係唔夠你玩 不如你EXPECT隻人全程會心啦 我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完美
回復 支持 反對

真係very sorry我都話架啦,即使蕭楓d 打法幾咁傻仔都會有人吹擂架啦
係蕭楓套打法永世獨步北ser 天 ...
fongkapan 發表於 18-3-2013 20:35

冇人話佢獨步北SER天下.而且即使佢套打法幾傻仔.只要佢贏到咁就冇分傻唔傻.最緊要實用
而且蕭楓出橫掃唔一定要係冰至無狗之後.佢之前都試過好多次用呢招黎呃人強控同加速/瞬閃技.咁都係一種利用
另外如果你想話我吹擂佢.咁真係好唔好意思啦.我只不過係認同.不過你要醜化成吹擂.咁我都冇你辦法
其實係講既多都只係想用文字上既技術理論講羸蕭楓.咁倒不如我呢個小小既北SER 80組逍遙誠邀你大駕光臨北SER.同我呢地個「人稱80第一丐」打一場
咁你或者你可以理解地我講既野
回復 支持 反對

係蕭楓套打法永世獨步北ser 天 ...
fongkapan 發表於 18-3-2013 20:35

你就真係幾識避而不談 你D PHY計錯晒呀大佬 正視下
同埋我有講過呢個係我打法? 咪自HI先得架=_=
都話係你話要走冰至無狗80技 講咁耐都係證明左你走唔甩
證明晒你走唔甩 你又話冰至無狗80技個打法點點點
先唔理冰至無狗80技效果如何 單憑你話要走呢招 就知邊個技術「神手」吧?
做唔到既野 就算你搬埋D錯誤既數出黎 都係一樣做唔到架=_=
更加會俾人睇到你連數學同PHY都參差 小心DSE呀~
回復 支持 反對

要計埋會心真係唔夠你玩 不如你EXPECT隻人全程會心啦  我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完 ...
yuncash 發表於 18-3-2013 23:03

你又唔洗轉移視線既 講緊80技既狀態同輸出之下 會係移花既好時機
你唔試又唔信 THAT'S FINE
但扯到同我打 未免誇左D呀? 講丐80技有幾不濟等同挑你機架咩= =?
拎住50幾M血 5000幾6000冰攻 秒我又有咩賣點呢?
同埋係有隻神手星宿話要走甩冰至無狗80技
我一直都係解釋緊就算隻星宿有幾神手 都走唔甩呢招
佢計錯數之餘又死要面 先會話呢招係我打法 你又做咩學埋佢D野=_=
回復 支持 反對

樓主,,我係火影嗚人 你拍片之前早同我講嘛 我有時9打嫁炸 .你話拍片我立即認真啦..一護輸比我果陣你又見你拍片既..你專重下人好WO,,贏左又如何 .,.我技術真喺嘛嘛地.,.但成個北SER丐幫  白米<冇得好講全7石    我只輸過大9樂,,技術尚..   心法修煉 強控 問題,,我唔多講C.C  我隻人有排升
回復 支持 反對

樓主,,我係火影嗚人 你拍片之前早同我講嘛 我有時9打嫁炸 .你話拍片我立即認真啦..一護輸比我果陣你又見你拍片既..你專重下人好WO,,贏左又如何 .,.我技術真喺嘛嘛地.,.但成個北SER丐幫  白米<冇得好講全7石    我只輸過大9樂,,技術尚..   心法修煉 強控 問題,,我唔多講C.C  我隻人有排升

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
∼香B∼ -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

火影廢架,天山吾錯,搵D勁既打下XD
tommy369124 發表於 10-3-2013 18:27

你同我打過咩你話我廢.. 你有資格!?    我連你乜水都未知 ..我真想請你得閒校場指教下我
回復 支持 反對