查看: 10791|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] [[最後一個,求其賣]] 牛魔王 acc

首先多謝大家支持!
現已剩下最後一個牛魔王acc! (二千fun forum 已有新圖):
$600以上就賣, OR 換 MYCARD POINTS 都得

個人認為牛魔王應該算係西遊神入面數一數二最強既角色, 除左轉珠同隊長技之外, 三圍亦都係所有獸類中最高. 加上重有絕版日狼, 獸隊將會變得更OP!

牛魔王 (84 LV)
獸隊已齊: 牛魔王, 5*玄武, 5*暗狗, 5*魔羊, 5*朱雀, 4*火狗, 5*白虎, 5*獅鷲, 6*雨神(水埃及神),  5*木, 水巨像 加光蛋
遊俠只差暗遊就齊 (2隻木遊5*, 火, 光, 水遊5*, 水4*)
奶隊已齊 (木5*, 其他4*)
龍隊已齊: 水, 光異界龍, 光機械龍, 青龍, 五色防龍 (光5*)
重有 日狼, 水魔族, 新卡火巫女, 5* 洛基 (北歐2倍暗神), 5*波塞頓 (希臘水神), 2 X 5*索爾 (北歐2倍光神), 巨像, 超多3*4*獸, 人面獸鳥, 大量進化素材
10粒石

本人已成功賣出多個神魔acc, 信譽絕對有保證, 當中更有幾位成為左朋友, 會交流心得 =]

誠心收既 OR 有問題就 pm 或者 LINE 搵我.

LINE ID: haloluar
回復

weekend up 相!
回復 支持 反對

updated  牛魔王 (73-4 LV)!
回復 支持 反對

雙西遊 (東海龍王+大聖) (86-7LV)  [已賣]
回復 支持 反對

pushhhhh
回復 支持 反對

二千fun forum 已有相睇!
回復 支持 反對

純色隊雙西遊 (三太子+美猴) (66LV) 新加5*火異界龍!!!
回復 支持 反對

update all!
回復 支持 反對

pushhhhhhhhhh
回復 支持 反對

updated  牛魔王
回復 支持 反對