打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD是想自取滅亡呢,還是要加快完結這遊戲既生命?

等收檔
回復 支持 反對

各位,本人就是你地所講的大陸玩家,大家講甘多,我都出句聲。我都是以前玩開GF之後轉來的,其實個人認為比起GF,G1的運營已經是比較大方,我經常將G1的活動獎勵轉發去大陸的SD BBS度,網遊評論都是話GF比G1煎左一巴掌,當時的確是出現左移民朝,其中好多是對GF運營不滿的人,我就是其中的一個,可能你地五信,大陸的機體賣的比HK的貴,而且好多活動都要用好多錢,免費獲利的活動幾乎無。當然之後因為大陸狗游的原因,G1封大陸IP,我一直五信是G1自己主動封的,無生意人同錢有仇。所以我地宜家大陸玩家都是通過VPN來登陸港F的,當然由於收入五一樣,所以有部份玩家用免費質量低的VPN,所以容易造成各種lag,尼樣我是知道的,會造成HK玩家不滿我都理解,不過毫無疑問我地大陸玩家已經是HKF的一員,而且我都有消費支撐起SD尼個遊戲,當然我都用比較好的VPN,玩家相互理解好D。我一直希望G1有日可以解封,雖然好遙遠。既然系得HK玩,大家都是娛樂心態,有D人一日系喇叭都鬧人,製造矛盾之類,希望大家五理他,遊戲開心最重要,出來做野已經夠辛苦,何苦系遊戲入邊依然難為自己
回復 支持 反對

回復 8# homing714

海外一堆神飄錯位....小弟表示中槍...
回復 支持 反對

也不能這樣説
要是當地的SDO給力的話, 當地人自然會玩當地的伺服器

現在我友人的問題是他花了很多心機 ...
Knight-Po 發表於 20-7-2013 12:45

這個我明白    不過樓主好像在說不是原本地玩家們的感覺(當然小弟的感覺不能作准)
回復 支持 反對

連大陸都入唔到港服
miceho97 發表於 20-7-2013 10:20

G1今次大鑊了,佢認為大陸係海外IP,所以封咗大陸IP,即係默認香港唔屬於中國,G1真係大鑊喇
回復 支持 反對

各位,本人就是你地所講的大陸玩家,大家講甘多,我都出句聲。我都是以前玩開GF之後轉來的,其實個人認為比 ...
wugouqian 發表於 20-7-2013 22:14

遊戲無分種族國界, 只有好玩, 唔好玩之分... 歡迎
回復 支持 反對

不如話想隻Game好...首先係要啲玩家做得好先
雖然個ser都弱雞
回復 支持 反對