打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服與台版/韓版{強化部件}之差別

本人懶 唔貼圖 我打字說出強化部件差別
例子:支援形
港服
M:Lv7 中距離武器攻擊速度 5%   
          中距離武器冷卻減少 5
          中距離武器威力減 6%

M:Lv10 中距離武器冷卻減少 7
            垂直跳躍速度增加 8%
            機體攻擊力減少 2%
            機體防禦力減少 2%
台服/韓服
M:Lv7 中距離武器攻擊速度 5%
          中距離武器冷卻減少 10
          中距離武器威力減 6%

M:Lv10 中距離武器冷卻減少 15
            垂直跳躍速度增加 8%
            機體攻擊力減少 2%
            機體防禦力減少 2%

以上是港台韓{強化部件}差別.各位唔好睇少中距離武器冷卻減少問題
因為所有光槍武器延遲:30.而港服少左一半以上冷卻時間相.變相開槍慢左一半.
最後想同港服代理講 本人是支持港服,奕每月花金額玩.
希望港服在{強化部件}問題上跟隨韓服/台服版本.
回復

是更新快點的台服和跟新慢點的港服分別吧

這方面的平衡應該以韓服為準
回復 支持 反對

其實冇錯既話, 韓服已經冇冷卻減10或以上.

係台服仲未更新部件所以仲有雙位數既冷卻部件.
回復 支持 反對

港服跟唔上韓台服是意料中事
回復 支持 反對

台服數據系早前韓服未平衡調整ge數據,所以唔系港服慢,系台服慢,請搞清楚先講野
回復 支持 反對

佢唔係唔會跟上,
只係時間上問題
回復 支持 反對

全部港服玩家都是同樣的部件,不覺得是件問題
回復 支持 反對

嗱 即係咁港服果隻叫做GM高達Online
佢想用乜機就用乜機 想改到架機幾勁都得 但又怕比你地話佢老金 所以改左啲部件數值

純粹狗嗡 勿認真
回復 支持 反對

早幾個月韓服都幾少大既機調,,
港服去到五月既平衡既其實都唔係差韓服好遠-_-
回復 支持 反對

港服更新到韓服2013-05-23 :hug:
回復 支持 反對