查看: 13173|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 天ser和平幫靈堂大揭秘

天ser血海燕同天仙道"反面"之後, 拉左天仙道唔少人出去開左個叫靈堂既幫號稱和平幫,  話就話和平幫, 但呢個和平幫既幫主自己就不停係度做埋D小動作, 直接去圖
你口口聲聲話同天仙道反面 之後組住天仙道既"天ser第一武當"同"天ser第一天山"係度傾D咩?.?

冷化你幫會D人?你想昆佢地昆到幾時? 比你用和平幫名義吸引入去,打算開開心心刷下龍紋既人,你當佢地係咩? 比你用黎解決異度戰國同夢幻之間既恩怨所用既棋子?

再送上私聊片段

打機姐?唔洗打到咁陰謀下麻? 我知道靈堂有部分既人係好無辜咁比人瞞騙左, 相信你地睇完呢個post之後, 重新決定你地去或留
回復

來說"是非"者, 便是"是非"人, 你地做呢場大龍鳳我只覺糸笑料一場, 我地從來冇話同天仙反面, 只糸道不同不相為謀, 我們幫的各幫員很有向心力, 我們只著眼於一起玩天龍3 , 你們再攪那麼多小動作只顯得你們無知和幼稚 我們享受這遊戲的樂趣, 你們繼續上演這場攻心計劇目吧~
回復 支持 反對

佢走去搵我地南ser戰魂浩然傾 0.0
浩然比哂相佢地拉  等輸LA
回復 支持 反對

唉, 點解戰魂撞邪咁喜歡玩埋呢D玩化人地既野
人地好心同你傾, 你地竟然出賣人地, 改得唔錯啊個名
戰魂=賤人
回復 支持 反對

攻心計應該比不上你天ser第一逍遙吧!能夠令幫員死心幫你出戰打你四年來打生打死的敵人@@好想說一句:果然彊越老越辣
回復 支持 反對

食花生
回復 支持 反對

更新緊 好悶
食花生 食花生
回復 支持 反對

咁耐無玩,上黎睇下,嘩!!!重有呢d無聊野架?
有邊個唔想打龍文呢請問?講咁多想表達自己清高?你唔會刷龍文?你自己一個可以打到,廢up小陣當幫忙啦。
今晚就返黎睇下先,睇下有幾精彩
回復 支持 反對

好耐冇上黎,亦好耐冇睇過呢D野。我只想開開心心咁刷下野,掛下機跑下商。龍唔龍紋有就有,冇就冇。如果入天外打下交OK,如果要在天SER打,我寧願搵個細幫冇咩人既入算。雖然我而家好享受係盟頻同大家吹水.....

真係唔明點解要搞到咁,打機姐,非我族類就唔可以共存?要打就入天外打,天SER都已經冇咩人,仲搞埋燒牌果D野做乜?如果邊一邊糸天外打輸,斷估唔會返天SER清人咁小家掛?
回復 支持 反對

我又on分身睇下先
回復 支持 反對