打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 三更公開回應公會賽犯規一事

其實有人理你未?
darkcha 發表於 8-11-2013 23:16

你啱啱理左我  
回復 支持 反對

唔開心咪打番場LOL
小恨恨 發表於 6-11-2013 00:16

地獄火 最後希望
回復 支持 反對

op simon
回復 支持 反對

回復 1# BLO

講呢D
回復 支持 反對

其實就尼件事我覺得係要炒左gm! 我想問gm係比賽內裡既工作係要做d咩架? 其實我覺得做賽前既監控工作應該唔會話真係要做好多呵? sd公會比賽都舉辦了好幾屆了...就算是g改後的比賽, 就當係有所不同, 其實在比賽時要check每隊要有 近 中 遠既機體係咪真係有咁難尼我想問? gm返工係做d咩架? "在比賽當日live打sd比觀眾睇? 而gm在比賽又做唔足佢地每場比賽前既監控規則? 加上我想講"3更不只是只有決賽違規出雙中雙遠機陣", 而是由一開始到尾都是用此陣來羸取冠軍. 好笑的是我看直播...blo還對gm說: 我地尼個陣練左2個星期咪白費了. <<我想問3更你地練左2個星期都係雙中雙遠機陣黎打公會戰都唔知? 咁真係好笑加辛苦你地lol. 你地出大機, gm是在考慮你們大機問題而作出決定, 而不是blo所說考慮到你們出雙中雙遠機陣而比你們用, 請不要誤導其他人! 如果gm是怕如要重新再一次比賽的話, 我想講跟本可以慳返, 因為好明顯就係有隊伍由始至終用"雙中雙遠程機"違反比賽前所訂立的比賽規則而作賽, 所以此隊伍一定要被"取消比賽資格"才能對比賽各隊伍一個交代!
回復 支持 反對