查看: 35189|回復: 90
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 逍遙子80組 個人貼---88逍遙 (五年80組終章)

終章.

14/1/2015
真義滿江湖活動.,

2015年

2014年:

部分更新
10粒冥晶
850閱歷點
2粒5體
6體雕x2 6身雕x1

整體:
830閱歷點
晶4·4級   17/11/2014  發展至5粒
兩粒5血精(衫鏈)
一粒5體(腰配橙5lv體)
78鏈一粒5綠晶充當極限打孔(60+60)
防具六件上滿5綠寶
神器:5貓眼+紫玉4+紅晶5+綠晶5(為紅晶光上5lv{綠晶5充當原本兩粒4綠晶加成})
其餘全4體閃紫玉(命中10粒)
兩個毒屬攻雕6級(神器護腕)其餘全5身/體雕_____戒指護符均為紫玉4+綠晶4+4·4冥晶+綠晶5 (其中真元3橙1紫[5級])___護腕4綠晶+4·4冥晶+4紫玉+5綠晶(5紫毒)
17/11/2014

帶vip3稱號所有屬性+50 潛能點有身有體

4/11/2014 拎左個盤古xx勇士稱號...

26/10/2014

6/11/2014正式滿修

14/10/2014
真元活動 : 紫5毒 換為 橙5毒

11/10//2014 武魂升8級毒 一粒4綠晶換成5綠晶 (戒指:4命+4*4冥晶+5綠+4綠晶)

4/10/2014 換左八星頭 塞左第四粒4*4冥晶

比起下圖
多左一粒抹茶月餅

21/9/2014
迫於無奈
升左兩個6級紫血
破30萬Hp大關

18/9/2014
手賤 全4綠寶換哂做全5綠寶
41→74 = 33*8=264*6=1584命中(5比4多左)
*4=1056閃
仍然無法30萬血
而家呢個水平上 唔想升6體雕 唔想升6紫體真元 唔想換5體 .

鑽石卡緣故
一粒4體換成5級---體橙4升為橙5真元
一粒4綠換成5級

新天龍

25號凌晨正式破28m血

20號圖系帶稱號
龍紋洗成雙屬血體
美中不足
外攻vs閃避
內攻vs命中 甘就死而無憾

差唔多洗左2000支水
實在悲哀

真元最新

8-20
破28m

大致全4  5血精x2 兩粒冥晶4*4
大致成品 兩粒5綠晶  鏈無極限打孔 用5綠晶代替
神器光效為紅晶5  平衡翻不能上三粒晶石 用5綠晶代替兩粒4綠晶嘅120屬
修煉差外力 升爆再升第八本心 (114 Now)
攻擊系裝備差鏈未+9 其餘大致+10up 防具強唔強都差唔多

隱藏內容皆為成長史
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
TheSpeed + 1 nice

查看全部評分

回復

4體都上到21萬血...
太強了吧
回復 支持 反對

龍紋執下佢  4體上25萬血唔難  
加油 壯我逍遙一脈
其實 依家港服都出埋龍紋  人物既數值上  已經可以追到國服
加上  港服既特色(蛋裝)人人既裝備基本都唔差   真元計埋石 令到體力 屬性會加突出
回復 支持 反對

強 
不如將300毒轉做火 雖然唔實際 但過千副屬幾型棍
回復 支持 反對

回復 4# 楓 〞

所以我升武魂果陣 系升左火攻先

回復 3# 小鬼長大了

龍紋- -| 點講好 之前汁到玉龍髓拎哂去賣 升左雕紋   同埋只有鳳鳴皇陵刷 材料嚴重不足  有心無力啊- -|

回復 2# 龍天嵐

其實有兩粒5血精
回復 支持 反對

4石帶5黎講血量屬攻同命中幾好整體黎講個人認為都系得閃避 等您下次更新隻逍  (葡萄會防中)
回復 支持 反對

回復 6# 峰囝0_0

會防已升至82 換左只肩+7會防 可以極限打孔 未鑲綠寶
回復 支持 反對

回復  峰囝0_0

會防已升至82 換左只肩+7會防 可以極限打孔 未鑲綠寶 ...
心隨風去 發表於 27-11-2013 14:03

會防冇100都 啪啪啪
回復 支持 反對

3粒橙體 插死你
回復 支持 反對

回復 7# 心隨風去

我千4幾身發先58會防 好多裝都無會防 南服無乜人整80組裝…自己整又整吾到
回復 支持 反對