查看: 9231|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服有冇諗過同台服合併...版主幫反映下官方...

如題啦
事關冇玩差唔多成年,最近玩返冇玩成年玩返緊係睇下有咩機合啦,成年wo,實好多啦,點知....小雞一兩隻
之後再望下公會同FD,冇人上線....(半年前都冇乜)(過左成個禮拜都係冇人)

心諗一定時間問題啦,個SER去到中午4點都可以唔夠人數開波....零晨就緊加冇人...

事出必有因,港服拖機拖到乜咁...早過台服開服都機差差太大(好似),仲要SS機1張G圖都冇? (SR都可以拖你成年)

低死啦D人轉哂其他服啦仲拖機唔出G圖(香港本身唔大仲趕客)

你不如柒D厚D面皮同台服講合SER啦,每日活動最多吸引到小小人玩,完左之後呢??

下午4點都冇20個活人,掛機既都賴得掛添,仲諗埋點捉人BJ唔計10場

真心求港服同台服合SER(前提人地肯先,唔係港服話事)

心諗,唔係大更新修SER都可以遲,修完SER唔見修過,仲成日輕公會頻,亂碼?? 場地背景變白??

未見修左普通週修都派錯野,出錯野(聽說最近EW神龍)港服咁細SER都出錯咁多...

LOL都有美服轉台服啦(美服轉台服玩家)
LOL人地賺小D都肯移民,你越賺越小都唔諗合SER,仲諗拖機,捉人BJ

等摺埋啦
回復

預期在此抱怨,不如寫一份過萬字的計畫書給版主

再上繳G1...可能會有所改善...

不然你這就是抒情文
回復 支持 反對

抱怨區
回復 支持 反對

問題係小學雞轉哂去打手機啦
回復 支持 反對

你要諗下, 如果合併左 SERVER 爆晒果D同其他 嚴重問題(特別日子,活動.)~ ~
雖然少玩左,但我估仍有人玩(消下費,儲下機,得閒玩下~)
回復 支持 反對

同tf合併有咩用?合併咗就睇落kf多d人?
實質絕大部份玩家咪又係源自tf.
同埋唔通合併咗就kf一定有轉機咩?
回復 支持 反對

想4點就有人玩~?唔好講笑啦~
而家好多學生玩家(定位為中學生)既學校都愈來愈遲放~
用我間學校做例~中1至中5起碼4點15分先放
計埋行路搭車既時間~返到屋企都起碼5點
加上要應付功課壓力~都未必有心情玩
自己就5點半先放學~返到屋企就6點幾
又要做埋d考試練習~玩sd既心情都淡了~

想sd有多d人玩~叫教育局改制度啦
合ser有Q用
回復 支持 反對

咁不如去玩台服
回復 支持 反對

回7樓-講真轉左334我唔知返學放學時間都改埋,定係你學校問題唔知,我有時路過學校已經1530放人(我讀果陣都係1530走得)

回6樓-合併左就完全跟哂台服,同台友一齊玩,唔係睇落港服多D人...(你LOL美服轉台服唔通係台服又分返開邊個係美服??)台服有冇人玩唔知,但港服就一定小,熱潮全部房加2頁都唔夠(高1)

回5樓-好過港服有咩節日都冇人玩...等個場滿人都等幾個字...冷門時間你等到D人走哂都冇人入
回復 支持 反對

問過大陸未?
回復 支持 反對