打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [六月飛霜] 公會戰音訊全無求gm版主一定要正視 (圖)

我查過官方給我們郵件賬號是真的,張圖內容
To:你的hotmail以及J的抄送,是官方同時發2人郵件,你現在扮打 ...
wcfox7758 發表於 1-12-2013 01:33

所以我咪話要ff我地都無計
    hotmail收唔到我地想?_?
    從來都係我地彈珠要求重賽  依加要求完一大輪又要扮收唔到玩淆底?
    明眼人都知無可能啦下話
    一係,就gm人為錯誤無sd比我地
    一係,就hotmail有問題

原因係點我唔知,所以先要gm上水問清楚 有時唔係你地100%輸唔輸既問題 我地要求重賽 從來只係想要番場公平既比賽
    我上面都講左  問題好簡單 我地無棄權 唔該GM另定日子重賽  就係咁簡單
    你選擇繼續陰謀論我地 定係等gm公論做個明智既決定  自己諗

重申一次 我唔希望有罵戰同任何傷和氣既行為  開依個post只係想要澄清而已 就慢慢等gm公論可否?_?
回復 支持 反對

抄送噶,仲人為錯誤,HOTMAIL出問題反正我唔信。
你開依個post只係想要澄清你無辜噶嘛,你地完全唔棱知,但是GM卻跟你地商量好了雙冠軍,點解?
因為GM從你地那2張圖得出了雙冠軍的結果?

我之前個POST標題是回應你地屈【三更明知故犯?】,之前你地屈我地就是甘,爽嗎?你地屈得更加過分,我就唔多講了,現在理虧就唔想傷和氣?跟你地根本就冇和氣,無所謂傷唔傷;希望你地真是做到,唔好講一套做一套,過幾日就分身大軍過來挑事,冇事邊個跟你地吵,又FF你又陰謀你,講度我甘得閑唔洗工作甘;你唔惹我鬼得閑理你,睡覺。
回復 支持 反對

版主一定要正視

此事件超出了本人的能力/權限

請雙方直接聯絡官方

互相指責都無好結果
建議雙方心平氣和討論
現在唯有等官方答覆才能解決事件吧
回復 支持 反對

10樓  我們那隊伍對你那隊,你們贏多定我們贏多啊?

e句反映左心態
回復 支持 反對

官方個客服電話已經十年冇人接
回復 支持 反對

朕PM問問,若果冇回音就真係無能為力~
回復 支持 反對