打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD D人係咪有問題

呢啲人少得一個就少一個,不足為惜
nicktsh 發表於 4-12-2013 23:42

當你不夠人開場,又等了半個小時,話就唔同講,5個人,欠一個就係欠一個
回復 支持 反對

SD D人不嬲有問題,係好能有問題

冇問題就好,有問題就係有問題......
回復 支持 反對

當你不夠人開場,又等了半個小時,話就唔同講,5個人,欠一個就係欠一個 ...
BARATHUM 發表於 5-12-2013 13:15

又唔得咁話,因為sd有唔係淨係得五個人玩,亦都唔係話所有打街場嘅人都係有問題嘅。都係見仁見智姐,本性唔同,可能你可以忍受人哋開口閉口粗話,但係我嘅話原則上我絕對唔可以容忍,一開場如果我係房主睇到啲人無啦啦爆粗我實踢佢嘅,寧願唔開場都唔想同啲咁嘅人玩,哂時又晒氣。人人都有唔同嘅睇法,冇得話你唔啱定係我錯嘅
回復 支持 反對

食神軒這人我見過,但佢都有實力的,
要慘我更慘,我只係新手,已尉級,
所以對戰係高級打先計,場場都有人留意我太廢,
甚至有人話我打死亡競賽掛機(成日最早比人打死),要求踢我,
可見sd高達道德問題嚴重,亦都趕走玩家原因之一

另外有一D好有信心的新手都算間接道德問題之一,
一位叫611851(應該冇玩了),成日一有人入就轉任務難度,
兩個人就Hard開場,最後緊係輸左,見佢幾次都係咁,
所以有次爆粗罵左佢,搞到佢見我踢我

另外加速場的問題,D無能場主一同一D識加速的人做任,
就踢新入場的人,其中一個小敏乂泉,佢同一個識加速人士(唔開名)做任,
又唔鎖場,搞到我一入就中伏,即比佢踢,
之後我就同果位加速人士悄悄話左幾句,佢邀我再入,
但一入又比小敏乂泉踢
回復 支持 反對