查看: 5107|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD D人係咪有問題

食神軒 話我2粒星道具小狗
有邊個玩八門唔用紅閃 真係有問題
我仲要lag機慢人幾秒先郁到唔裝先奇
呢D人玩8八玩到戇九鳥九鳥咁
佢用百式出地圖炮我sp+紅閃
佢踢9我 完全冇諗過小小事都比人踢
打機姐 why so fking serious?
仲有個aR乂神風 入到場叫人黑仔頭
我就應番佢 而我不知道黑仔頭是誰
其他人都係叫我小黑 做乜九鳥要叫人乜乜頭乜乜頭
之後串佢改番佢囉 話佢打 飛 機神 風 頭
打 飛 機打到個頭起埋風你都算係好勁喇
一入到場我冇撩佢架佢撩我串佢 根本就唔關我事
挑 條友一做到場主就踢人 串唔起就咪撩人啦
比條神風踢完已經呢排都冇咩上SD
今日玩下日任常規 玩下八門咁
玩八門用道具都比人踢 大家以後唔好用道具
小心呢2個人佢地會踢你架 玩到玩到無心情再玩
再有呢D人咁既人 遲早就一定冇人玩
老手一個一個走 依家都已經少房
用道具都比人踢 你戇九鳥仔自己唔用阻止人用道具
有咩權唔比人用 房名又冇話禁 禁又唔撚講
以我所知八門好似冇條規則禁道具
你唔想我用叫我唔好用咪得 勸都唔勸就踢人
食神軒你真係冇撚得救 呢D人正_街黎唔死都冇用
玩都咁撚認真 仲要踢埋我先離場
用道具咁小事 個個都會用好正常姐
你不如禁晒12345 唔比斬唔比射唔比必殺唔比道具
我係場主我話事 我咩都可以用 你地要企定定比我打
係咪真係要做到咁?你又冇叫我唔好用道具
跟住話因為我用道具所以踢我 咁好唔合理
咁好明顯係條友佢既問題 一唔撚鍾意就踢 都唔講道理
根本就係為踢而踢 佢講既原因只係藉口
我就死都唔信果場得我一個用道具囉 偏偏淨係踢我一個同封我
我就覺得呢個已經唔再係我用唔用道具問題
如果人地用道具我就可以亂踢
我諗我可以踢晒全SD人唔洗玩
食神軒你咁做有意思咩 我想講冇意思囉
食神軒你當正紅星萬能?超人?比人圍唔洗用道具瞬移
回復

唉,點解d人仲係到玩sd高達架?
回復 支持 反對

而家d人係咁, 好無品,好過份
好似個 寧湘v3v,紅星都9踢人
明明自己廢, 唔夠打就踢人
回復 支持 反對

唉,點解d人仲係到玩sd高達架?
darkcha 發表於 1-12-2013 22:29

掛住你丫嘛  闇剎 又唔上線
回復 支持 反對

而家d人係咁, 好無品,好過份
好似個 寧湘v3v,紅星都9踢人
明明自己廢, 唔夠打就踢人 ...
billson 發表於 1-12-2013 22:31

不就是嘛! 還有那個朱仔傑, 五千等

人品差,又廢,還經常欺負人

對吧?同意吧?是事實吧?
回復 支持 反對

回復 5# 蓮の剎那

回復 支持 反對

唉 咖菲猫 唔夠打就踢人 依家某D紅星真好小學雞
或者我諗係D紅星AC放左比小學雞先會今
回復 支持 反對

不就是嘛! 還有那個朱仔傑, 五千等

人品差,又廢,還經常欺負人

對吧?同意吧?是事實吧?  ...
蓮の剎那 發表於 1-12-2013 22:54

小黑玩咁耐都仲咁好火

sd成日都見到有人開加速、卡sp, 幽卡, 篶爆佢就踢人, BJ、5566房開到成個頻都喺, 真正對戰房一過8點就少到做唔到日任............成個SD都無GM管咁, 已經習慣啦, 自已用正能量氣場抗吧啦, 願原力與你同在

喺囉~朱仔傑成日用大機欺負新手, 一於跳上佢頭打斬爆佢, 爆咗佢個雪露出來抱返屋企

回復 支持 反對

其實唔用道具咪仲好玩, 靠技術(本身唔用)

不過房名冇寫明禁, 又好難怪人地用
最多咪下鋪開場前講清楚唔比用囉
回復 支持 反對

小黑玩咁耐都仲咁好火

sd成日都見到有人開加速、卡sp, 幽卡, 篶爆佢就踢人, BJ、5566房開到成個頻都 ...
dragoonkwok 發表於 2-12-2013 09:16

很好, 一於找機會斬爆"他"
回復 支持 反對