打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 係咪好想起底呢 柒頭:o)

打機勁有咩用- -?話隊友廢既人真係見唔少,玩個人戰既人又有幾多個
回復 支持 反對

最好中意狂踢新手既高玩幫手入埋其他人既點......

自己又唔係入點入得多, 又不停趕其他玩家走....

sd越來越少人玩, 越來越少人入點,   賺得少g1自然會俾個更廢更慢既ser俾仲留守既玩家玩

而家ser 廢, 人又少,,,再踢的話,,,,,最後惡果米又係自己承受反....用下腦都識計數啦@@

如果要認真高玩也可以, 開房指明高玩專用房, 最好鎖埋房   成村高玩群圍內玩冇人插你

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
jscn + 1 人流第一先係真理.

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 52# 雷臣

#nono#倒轉諗,垃圾比人踢得多,自然買點屠其他人
自後sd多收入,冇死ser

要死既遲早都死,
點解唔令最後時間變高質???
回復 支持 反對

全盛時期既sd版,會唔會多過80負?
回復 支持 反對

miceho97 發表於 8-2-2014 04:25 PM

如果係全盛時期應該會上到30比80
話說我仲未比評
回復 支持 反對

回復  雷臣

#nono#倒轉諗,垃圾比人踢得多,自然買點屠其他人
自後sd多收入,冇死ser

要死既遲早都 ...
miceho97 發表於 8-2-2014 16:24

我同你既諗法差好遠@.@

首先呢....一山還有一山高, 或者叫做人比人, 比死人....這道理大家都明就不多說了

在打機中你認為某些人垃圾, 可能也有其他人認為你垃圾, 嘈來冇意思

同埋如果我幾年前新手時入SD玩, 見到成村老手玩殘新手仲要罵新手垃圾再踢走, 正常人係唔會入點, 反而轉頭走佬
何況SD入點同唔入點既分別唔會差好遠, 特別係ABC房 ,,  好多強力ABC機都能通過免費既G蛋機抽中

至於你希望在SD最後的黃昏能玩得高興, 出發點是好的, 但所謂獨樂樂不如眾樂樂

亂插其他玩家, 只有自己開心, 其他人不開心, 這種快樂值得??

好似香港以前既""""荔園"""""啦,  (<---未去過既應該係90後) , 真係執啦, 大家都係盡情玩埋就算

雖然最後大家過左12點後合力推木馬又感動又危險, 但也是香港人的一種情神...

不過大家價值觀唔同, 講多無用

如果你中意同高手/專業打機既朋友玩, 建議開個群, 再搞間密碼房自己小圈子慢慢玩

我以前玩SD比較多, 技術尚算可以時都係日日開間密碼房同會友打內戰 (當時公會戰小改太多, 冇玩)

技術進步同時又玩得開心,   建議你甘做而不是上樂古罵人, 上SD踢人+罵人
回復 支持 反對

miceho97 發表於 8-2-2014 16:25

會都唔出奇,不過d人都係睇完就算
唔係的話可以過200到!!
回復 支持 反對

結果而家街場既情況係垃圾繼續多,
只係垃圾用新機 先出現垃圾少既錯感
回復 支持 反對

感覺到LZ好似有d不幸
祝LZ可以場場玩到令人痛快的對戰
回復 支持 反對

只記得某團體經常用廚機開常規黑房
佢地有份打走班新仔~搞到人流下降