打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 查實港服唔算太差姐...

我覺得對比G1代理既其他GAME

SD經已算係好好
回復 支持 反對

玩家主要係用台服同港服作比較

玩台服最大好處係G幣扭蛋易中S機,
我玩一日都抽到獄天,00Q,療天,妖天
btw,G ...
199xabc 發表於 30-1-2014 08:44

其實我係對比佢哋主辦嘅活動,我本身無玩其他服,扭蛋率果d我冇得講。我淨係想講G1今次真係做得唔錯,因為好多人對今次活動好多不滿,但係佢哋唔知其他服搞d咩活動,如果同其他服相比起港服今次係最出色嘅。當然,要sd月月送機根本係無辦法嘅事,就算係韓服都唔會咁做,我認為呢咁嘅活動大年大節搞搞下就好唔錯嘅喇。當然都冇話其他服比港服差,各有各好,只係話今次港服做得比較好。
回復 支持 反對

其實我係對比佢哋主辦嘅活動,我本身無玩其他服,扭蛋率果d我冇得講。我淨係想講G1今次真係做得唔錯,因 ...
nicktsh 發表於 30-1-2014 11:33

其實我一直覺得港服活動好過其他服,
台服每次都係送幾千G幣+補給品,

國服...(有幾多香港人會玩?...冇人提過,我唔知道)

不過港服比人嘈,大約因為SER問題(試過幾次)
同埋派獎派唔足,積積埋埋咁多怨念,
結果無論佢整乜野活動都比人鬧

順帶一提,G1好中意將新機吊高黎賣(00R六百蚊,但扭蛋機已經過咗差唔多半年)
回復 支持 反對

本黎以為冇老手優惠
今次睇返又有得拎機同利是,算係咁
入38支持下啦

問一下,拎機可以拎2次?
回復 支持 反對

宣傳唔夠係一個好o大既原因搞到少人
回復 支持 反對

其實我一直覺得港服活動好過其他服,
台服每次都係送幾千G幣+補給品,

國服...(有幾多香港人會玩?... ...
199xabc 發表於 30-1-2014 11:44

都係... (       的確有d屈錢成份       )我都等咗G幣設計圖好耐,但係睇到時不時有得攞免費圖,就勉強過得去啦。

話說唔知係得我一個人定係咩,感覺上今次更新之後ser好似好咗好多,入game又快咗,又唔彈了...
回復 支持 反對

講活動,港服不嬲都唔差,而且仲係全球最好福利
但講福利以外,港服就咩都無
回復 支持 反對

唔係差,少人同少新野姐
回復 支持 反對

港服人流最少,就算活動比其他服好d,就算送埋ss機俾你,等10分鐘先夠人打一場,玩黎都無意思,始終唔係單機遊戲
回復 支持 反對

港服人流最少,就算活動比其他服好d,就算送埋ss機俾你,等10分鐘先夠人打一場,玩黎都無意思,始終唔係單機遊戲 ...
freeboy 發表於 30-1-2014 21:14

凌晨至早上可能會咁,中午以後都可以搵到場玩
回復 支持 反對