打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 街場用道具之我見

回復 8# dennis05
我同你差唔多,set左做獨眼巨人
回復 支持 反對

冇係對戰用過道具
回復 支持 反對

打咁多道具返來放係到唔用托燦呀!?
回復 支持 反對

試過有個空地場 中間有座建築果個 條友超視炮 我地一追到埋去就紅閃去第2個角落 然後跳高放超視
我想講咁樣打贏光彩咩? 你贏左都只會比人問候屋企人
回復 支持 反對

雖然我覺得佢比得你用可以用下既
但有時用近戰機見到真係好想喊 近排紅閃見得算少
隱形先多 dllm 點呀 扮高手咩 個個用近戰機都用隱形沖埋黎
onqq
回復 支持 反對

我通常都係用蒸糕多,因為要玩布1
以前都仲有用下T骨爆下啲牛油既...不過依家都無乜~
至於紅閃,黃閃呢啲,我淨係以前打會戰先會用
回復 支持 反對

唔係講緊樓主你
但個設定明明係人人用得
人地用道具贏左你係好正常 你中意咪用唔中意咪唔好用
唔通人地成堆道具想拿黎玩下都有錯
有技術嘅人用道具唔見得一定會依賴變廢 冇技術嘅人用道具最後都唔會變勁
完全取決自己唔關道具事
話說我逆境時會用道具反勝
但由於成日比人指責搞到我已經唔敢再用道具玩
成堆囤積係倉庫到拿到又無處可用 唉
琴日見到條友用道具比人踢 唉而家已經變到房名冇禁道具都踢 sd很危險
回復 支持 反對

回復 17# a90600858

你系最後關頭用道具羸左 我可以笑你勝之不武     但一開場比人斬到就紅閃真系火都尼

如果你試過用全格機連捉幾個人,幾個人都用紅閃走佬

你就唔會甘輕易講出'你唔用道具姐'   '場名有禁咩'  '系人都用得'  既說話
回復 支持 反對

用女妖ntd的表示 對sp down只能苦笑
回復 支持 反對

廚機紅閃就唔好怪我拎隻V苗螳螂+SP/BOOST DOWN, 令你場場3個紅閃
回復 支持 反對