打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (分享貼)轉戰國服八個月---全4逍遙成長之路(18樓已補裝圖)

我玩國服有2-3秒 延遲  是否正常
有延遲好似冇咁爽
點解決好
回復 支持 反對

佩服佩服,進來都小左上論壇不過宜家見到多左好多朋友去玩國服
只怪我唔玩天龍八部後轉左鹿鼎記,後來有一次想玩返但冇返之前果種感覺
PS:鹿鼎記係用天龍八部做藍圖都係暢遊game同天龍八部差唔多玩法
回復 支持 反對

回復  大玉子
如果你升玄海 大昆就一定比人清
升番自己區既埸 如果唔係佢地敵對  就唔會清
佢地家族高層講 ...
小鬼長大了 發表於 2-3-2014 13:19

升第4代神唔係要去玄海刷副升 ? 唔入世族即是唔可以升4代神 ? THX
回復 支持 反對

回復 51# 悟道

正常... 不過用了迅遊就好順了...嗯..淘寶買
回復 支持 反對

回復 53# 怪怪

可以升  不過慢d
回復 支持 反對

回復 43# 小鬼長大了

好勁。4石可以搞到35萬血,不過支援你賣逍遙換門派,依家逍遙沒落左,淨係可以刷副本刷馬,打交同埋校場就唔得啦,個個抗放大,食藥解散工,逍遙無得玩,根本放唔大人地。5級逍遙打4級天山丐幫都好難打。
回復 支持 反對

回復 51# 悟道

呢個係正常既,因為香港既網絡路徑同埋大陸既網絡路徑唔同,就好似大陸上唔到facebook咁,就算你光仟都好,都會延遲,買個迅遊加速器就可以解決,30蚊一個月
回復 支持 反對

升第4代神唔係要去玄海刷副升 ? 唔入世族即是唔可以升4代神 ? THX
怪怪 發表於 3-3-2014 20:36

自己買九黎飾物可以去召  不過好容易比人杀
因為玄海既人係開世族戰盟模式去打敵對   咁就算你係和平玩家
人地見你係紅名就會杀 因為打緊架  分唔到係唔係敵對
回復 支持 反對

回復 56# g14839679
恩  我依家手少陽已經接近點滿  但打架講真 真係放唔到大同級人士   
可能我係依3個月先開始用掛  掛住升LV  忽略左修煉吧
不過我見到同區有D逍遙  4本進階105  平均2次中到一次
黎緊國服新版本好似會改技   所以依家先觀望先
話曬隻逍自己親生玩左8個月  如果要放真係唔多捨得
回復 支持 反對

好多玩家投票想4月大更新改天外江湖
回復 支持 反對