打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)

關閉 [複製鏈接]

.如果加速緊既人sp你, 佢個畫面個sp會早d完

換言之, 你仲比佢sp到尾既時候, 佢可以早大約一秒走, 而你仲食緊sp
見過唔小 但原來加速黎?
冇理會正常咁,打爆佢
借議長D片做例子
回復 支持 反對

成年只見過一個紅星用+速玩對戰 唔止一次
個人估計應該係1.5-2倍速博冇人發現
但其實已經快到好離譜特別係佢用刀果時一眼就睇得出
比人發現左就踢人
回復 支持 反對

成年只見過一個紅星用+速玩對戰 唔止一次
個人估計應該係1.5-2倍速博冇人發現
但其實已經快到好離譜{:15_7 ...
a90600858 發表於 6-3-2014 13:32

比個名黎-.-?
回復 支持 反對

比個名黎-.-?
jerry16 發表於 6-3-2014 13:38

可以講名??
setsuko
回復 支持 反對

版主一味長篇大論

但完全睇唔明白佢講乜

人地話老屈, 佢又話貪污

姐係咁, 你就反問我
'此帖重點真的是為大眾提防嗎?
樓主,
還是想公怖少為人知的資訊來曬優悅感嗎?'

咁佢話你似共狗老屈我

你又無啦啦拎佢個'老屈人地貪污捉佢打靶'例子黎講

明明個重點係'老屈'... 佢又無啦啦貪污

唔知未唔好講出黎獻醜

無人會話你嗰喎

一句到尾

你唔想我講點加速姐

咁我唔講當然無問題啦

同埋我個主題係想同大家講重有加速呢回事

大家可以係度提出點樣識破人地係咪加速, 作討論

thx

潛水先
回復 支持 反對

而加小改封左未,先前打極都唔覺有人用,最多只知人地個名出現左
GiantStep 發表於 6-3-2014 12:55

應該冇左...之前上網見過某大陸sd論壇話大陸已經破解左, 不過個破解檔要收費等等..話乜野韓服只係將個file 改名同放係第二度

本身我以前改機都係只用大改刷任刷經,  而家g改後成4千幾個經膠滿, 有1千700萬g左右 加上而家sd人流極少, 唔單止我, 好多老手都唔再需要改機
回復 支持 反對

比個名來0.0
回復 支持 反對

應該冇左...之前上網見過某大陸sd論壇話大陸已經破解左, 不過個破解檔要收費等等..話乜野韓服只係將 ...
雷臣 發表於 6-3-2014 15:18

外掛要收費先合理既嗎,同埋收費d外掛應該係用唔到對戰,因為咁樣有損佢地生意
回復 支持 反對

版主一味長篇大論

但完全睇唔明白佢講乜

人地話老屈, 佢又話貪污

姐係咁, 你就反問我
'此帖重點真的是 ...
vid2jr 發表於 2014-3-6 06:08 AM

吾關我事,雷臣講貪污先,我只是回應佢 (゜_゜>) 
所以我都話我都吾明點解雷臣搬共產黨出黎講貪污 (95撘8 (・_・;)?
有証據貪污就貪污,未聽過到有老屈人貪污打把的個案...
雷臣你咁鐘意比喻,我又打個比喻:
你試下公開咁講
"我要係度宣佈而家仲有恐怖份子制做民間毒氣"
內容講點提防毒氣,識別恐怖份子
但最後話我都有毒氣,你要吾要?
你估下美國政府會有咩反應?
相比之下,我係咪算手鬆(^_-)!?

回樓主:
現在都無入你罪
你話你睇吾明我講咩又好,話我老屈都好
我用白話再講多次
你帖中標題是

我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)

標題用詞以經令人意識到樓主在此帖刻意宣佈有關非法資訊
見帖內資訊內容是防止及識別玩家加速是可以接受的
但樓主結未提及
如果大家都希望我公佈方法我都會講既

更令人意識到樓主在此帖會宣佈有關資訊的具體內容
咁就有問題

最好改標題同刪除那句,
咁我都吾會再搞此帖 (゜レ゜)
回復 支持 反對

點解要你宣佈有加速
點解要用你可以提供加速方法黎支持自己"港服而家仲存在加速"呢樣野..

你想大家提防
但又做埋提供者

是否有點自相矛盾?

不過我感覺上 樓主講既似係BUG多過外掛講到要用類似NTD既機
NTD咪得劍槍豆+變形+劍槍炮 睇樓主講個所謂加速 都係同變形有關係

另外hillson 唔好咁在意你覺得9唔搭8果個人=kk
回復 支持 反對