打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)

關閉 [複製鏈接]
那些只是我個人意見, 全部是針對你帖文的問題而出

反而你只給了個這樣的回覆, 看來你的理解力真的.....
...
蓮の剎那 發表於 7-3-2014 15:10

大佬, 你問我 '宣佈? 加速有沒有是由你作主的嗎?'

咁我而家答你, 你又要串我好威威

真係正宗跌落地拿番渣沙

又係既, 把口生係人地度

跌落地拿番渣沙係你既權利黎
回復 支持 反對

都係直接係game入面踢爆條友用加速好過~

你頁頭提過'一停加速就無得加返'
這是上個世紀既產物
而家發展到隨時可加可停

你發現玩家有冇用加速既方法真落後
回復 支持 反對

都係直接係game入面踢爆條友用加速好過~

你頁頭提過'一停加速就無得加返'
這是上個世紀既產物
而家發展到 ...
fung307 發表於 7-3-2014 18:19

good 咁有冇其方法睇玩家有冇加速

真心求教
回復 支持 反對

.如果加速緊既人sp你, 佢個畫面個sp會早d完

換言之, 你仲比佢sp到尾既時候, 佢可以早大約一秒走, 而你仲 ...
jerry16 發表於 6-3-2014 13:03

我認為片中呢d唔係加速只係lag姐

係出sp的人視角係好正常的sp格鬥推進
不過被人出sp的見到就係好似"冇sp格推咁"跣"過黎"

btw如果呢d係加速,咁咪通街都係?..
回復 支持 反對

good 咁有冇其方法睇玩家有冇加速

真心求教
vid2jr 發表於 7-3-2014 06:34 PM

你要清楚一般電腦能夠抵受最高加速倍數
假設你得知既倍數係20
咁就要由0至20之間做測試
然後約fd做對戰實驗
用加速對戰值到測試出令常人難以察覺既倍數值
再用得出既倍數值係你手上現有既機都進行測試
測試項目內容自定
在之後既對戰中你就會由對方既動作流暢程度分別得出係唔係加速

再講~就算之後你識分得別加速
你再係度開post教人都係哂鬼氣
每人既電腦都唔同~
如果人地用你定出黎準則去分別加速
有機會會屈錯人~
你既準則更有機會成為唔夠技術既玩家作為打唔過對手既借口
所以最好就係game入面踢直接爆人

補多句心底話~
我起初睇你呢個post既時候係一路睇一路笑

回復 支持 反對

一日都係個頻lag到d人傻哂,
冇加速當人有加速,有加速當人加部件
回復 支持 反對

你要清楚一般電腦能夠抵受最高加速倍數
假設你得知既倍數係20
咁就要由0至20之間做測試
然後約fd做對戰實 ...
fung307 發表於 2014-3-7 11:38 AM

出現了~!
教授級改檔佬 0_0
喂喂~ 吾好亂教壞人 (拉你

你入世未深定單純?
共狗做野要證據? 未就係一味老屈囉

雖然我讀Bechelor的時後不是主修法律
但optional修過些少法律
中國有名案件:
前北京市委書記陳希同,
前上海市委書記陳良宇
前中共重慶市委書記薄熙來貪污案
都是有証有據被人民法院定罪
我不會再同你爭論這更多,本身同此帖就無關
只係雷臣95撘8咁講起先 - -'

我係有毒氣制造方法(加速方法), 而唔係有毒氣(加速)

對於執法者來說都係一樣
使用,制作,發放都係有罪
樓主你係加速的研制者嗎?
你可能只係聽返黎
你根本未必知道這些資訊最大的影響力可以有幾嚴重

我同你講, 我絕對唔會刪果句野, 因為我會為我言論負責
唔會好似你地咁向惡勢力低頭

負責任?你覺得你自己的這言論好型?
你的言論只顯示你是一個假以憤世嫉俗的人
但做錯事,你能承擔嗎?
如果SD新加速時代因你而起,
場場有人加速,比你加速得更快
到時你就真係惡勢力的發起人
你有能力負擔後果嗎?
你做的事應該負責任地改好你的言論
而你又無視勸喻

最後:
你先要為你部份回覆的言論負起責任
所有的人身攻擊的言論 一侓扣分
(5分我已經好手鬆,嚴重者會被禁言)
此帖以引起會員討論對有關資訊的具體內容
以及樓主無視版主勸喻
所以關帖

給樓主的最後機會:
如果樓主善用編輯功能
改標題為"防止及識別玩家加速"之類
結未改為"嚴禁討論或發放加速內容"
都仲可以接受,我會考慮重開此帖同加分
回復 支持 反對