打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 有玩緊國服既玩家一定要入 唔入你後悔

回復  ~小南~

國服 獨步江湖 玄羽 清楚,明白?   師傅 萬能插
   咁而家我所講既係咪廢話?
   你更 ...
20110213529 發表於 25-3-2014 14:32

一早問您就答嘛。
您師傅我都識。
正常無理由無啦啦俾人改左密碼架啵。
回復 支持 反對

回復 21# ~小南~

要講既上面已經講曬,事寊擺在眼前,就係咁
回復 支持 反對

回復 16# 20110213529
我想問  你國服隻AC  係自己申請AC  定係51收號?
如果自己開AC 完全自己一手玩  無理由下隻AC無左  我點都唔信
如果你隻AC 係收番黎    有一日上線個陣發現上唔到
咁就肯定係放AC比你條友攪鬼
我前面都講過
放號一定要睇對方有無誠意
我唔係話讚自己  但我放號 係收左錢 真心比AC人 自己DEL曬資料
但有D人放號  收左錢后會貪心  去嘗試扲番隻人
如果你係收號  無啦啦上唔到AC  我覺得九成九係放號比你條友有問題
(依個就係你被爆AC既理由)  我唔相信完全無理由就會比人爆
我問樓主你隻AC勁唔勁  值唔值錢既原因係
有無黑客會咁無聊爆一隻普通既AC?
回復 支持 反對

回復  ~小南~

要講既上面已經講曬,事寊擺在眼前,就係咁
20110213529 發表於 25-3-2014 14:36

您个認證Email不会被人改。
除非您自己个Email都俾人盜埋,但可能性極低。
回復 支持 反對

回復 22# 20110213529
我覺得佢AC比人爆既原因可能係YY
風云幫會一定要上YY   佢隻玄羽一直係風云同盟
除非佢話連YY都完全唔上
前幾日仲見到佢隻唐門  咁快比人爆AC ?
回復 支持 反對

回復 25# 小鬼長大了

嗯,可能係YY啦,不過已經唔想再理,反正放棄
回復 支持 反對

回復 26# 20110213529
我係連YY QQ都唔會上
或者手提上....
因為一個YY QQ群 閒閒地50 60人
有時D人發D文件 發D圖件  你好奇禁左可能會奶野
不過點都好啦  你一路好走
或者直頭離開天龍依隻GAME吧
反正仲有好多GAME好玩
回復 支持 反對

回復 27# 小鬼長大了

總之大家小心啦,我就避開曬一樓D情況都可以中招,所傷心D姐
回復 支持 反對

講真我玩左5年幾onlinegame  c服  我都玩過唔少,收勁既號都唔少,好多game我都玩過,咩網站我都上過,就系未試過比人爆!
回復 支持 反對

所以衰少少講句;俾人盜號問題一定出係自己身上,無得怪人。
可能你覺得自己已經做足安全措施;但可能有盲點連你自己都唔發覺。
回復 支持 反對