打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實邊條HIHI用迪恩先

一直用fazz無腦爆一餐算,話知你咩機
回復 支持 反對

今日有人問我點解仲用沙波....唔.....咁我改用迪恩囉,

升到Lv12,強化4技,  我頂,,,,,仲以為有乜好用,射幾下冇晒彈用~~~

而且第一隻要玩得好小心,一場出唔到兩次必隻迪恩就等於垃圾,

最後都係轉用返沙波 :Q
回復 支持 反對

D人好矛盾lo, 第1日個個叫人用S機,一用A-C就俾人鬧
第2,3日, D人開始轉用A-C, 以高輸出實彈為主, 而用s機就俾人狂放sp down/sp+必覺
未來應該用正常S機俾人鬧,全世界都用a-c自爆機, 咩阿布,迪恩 無腦9衝對面
講真頭幾日的天梯最好玩,自由自左用咩機都得,不過之後就無眼睇了
純係運氣9衝9炸的腦殘排名戰, 我現在玩到1400幾分
不過我放棄玩sd了,大家繼續用廚機爭排名la,7日暑假再見

建議對付迪恩的方法有:  
1.用迪恩鬥炸
2.用阿布撞死他們
3.用防實彈機
4.我會用高火力c機如cu太空坦克(無限2武),cr威達(空戰裝備)+破甲近距離鬥炸
5.三十六計走為上計
回復 支持 反對

回樓主: HF D人用先

第2,3日, D人開始轉用A-C, 以高輸出實彈為主, 而用s機就 ...
billson 發表於 2014-5-1 08:47 PM

膠bill又來派膠
月黑風高蚊蟲夜,風車忍者為民除害,唔駛用劍ga,用SP Down就得啦!
回復 支持 反對

好彩港服未出流突
回復 支持 反對

第2,3日, D人開始轉用A-C, 以高輸出實彈為主, 而用s機就 ...
billson 發表於 2-5-2014 04:47

今時今日,仲有人用迪恩唔插爆甲?
ps甲對迪恩根本已經廢左武功
打迪恩?攞枝光槍射,再唔係用光機掃
反正用迪恩既傻仔多,十之八九企後場,迪恩射程又短...,衝埋去駁火反而係你比佢放血多,(衝埋去斬另計)
仲有就係唔好同佢鬥飛彈,除非用zz,type d果d遠程飛彈...,
回復 支持 反對

回復 19# Q赤武Q
如果我一直玩迪因D分會倒扣??
回復 支持 反對

唔計噁心紅閃,其實只要你用D 長BOOST長射程的機就夠打,

另外要知佢地幾時開大,通常佢地到30-40%血就會開你大,用TAB睇有冇插必醒,有的話就等佢地20%,開定4武檔,唔係你必輸

利申: 我個帳冇DEEP STRIKE, 冇迪恩,但天梯排20名內,開始用HI -V ,之後用隊長....
回復 支持 反對

雖然我用S機,但係人地都有玩B機既自由
你可以玩S機,人地唔可以玩B機?
天梯又無禁...
回復 支持 反對

有迪因應該有埋gp02a,種未見到有
GiantStep 發表於 1-5-2014 23:06

GP02A通常攻擊手段就是埋身格鬥火神炮
相比之下那堆蚊有的是更方便不用腦的Shotgun跟導彈
回復 支持 反對