樓主: xJefferSoNx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人對天梯對戰的看法和感想 (利申:已把積分清空)

港服有幾多雷友,其他人心照啦
今日同個少校一隊,佢用迪恩,我用布2
打到最尾,得番我同佢,對面得00Q(35%血量) ...
henry9207 發表於 4-5-2014 21:55

嗯......如果無記錯地圖炮必殺都係會量子化,關部迪恩咩事?
半夜刷分 沒有神盾的HK服 開幾個分身無難度
附送 HK服永遠都不會出現在天梯的機體
http://www.sdgu ...
Q赤武Q 發表於 4-5-2014 20:37

其實唔洗半夜刷分......有方法全天候24小時刷分

方法嘛......就唔講了
回復 支持 反對

回復  -ChuckY猛虎-

猛虎狗,咪再吠啦。你當自己係港1咩?成就撚係零舍唔同d嘅:
我同你打100場f91 赢 ...
henry9207 發表於 5-5-2014 07:04

呀護主狗  好野好野

話你吠又吠返我轉頭 呀護主犬 乖喇 知小小扮代表

港一我重來冇認過 我連話自己勁都未試過 FF王護主犬

我一句話會令到你被人踢出群?_? 佢地一早就想踢7你喇 0N9仔 我出黎做醜人咋

連梅花都DIU9你自己反省下喇 乜撚野屈9你入3更 收皮喇 我地一句包括你既野除左話你廢之外乜春都冇講過 點睇?_?

比面我地?多撚謝 求求你當街DIU我喇

BTW 報你牛 你慳D喇  你邊位要我報你牛呀?_? 輸贏我就一向唔在意 最憎人贏完我以為自己好威威 即刻係自己WTAP群吠
回復 支持 反對

呀護主狗  好野好野

港一我重來冇認過 我連話 ...
-ChuckY猛虎- 發表於 5-5-2014 13:25

垃圾虎
回復 支持 反對

垃圾虎
鰐島亞紀人 發表於 5-5-2014 13:31

高玩SCY
回復 支持 反對

呀護主狗  好野好野

港一我重來冇認過 我連話 ...
-ChuckY猛虎- 發表於 5-5-2014 13:25

嘿如果我係whatsapp群話你廢就話姐,不過呢,我無咁做 如果你抵受唔到輸咗嘅衝擊,唔洗黎我地sevaz嘅rc群狗吠,講一大堆粗口嘅你呢啲港孩話一就一,話二就二架啦,面對d高玩就鬼咁客氣,對我地呢d就當頭當面siu我呢d小小校級,點敢得罪人你呢類人姐。不過。今次就唔同了
回復 支持 反對

回復 17# KILLERJOJO

00q應該算係最多
回復 支持 反對

回復 21# 夢矓

你記錯
回復 支持 反對

玩返sd主要見到兩個問題
1.冇report系統 隊友掛機/送分冇皇管
2.去親公頻都見到一大堆人輸完
就一直發洩+取 ...
kaiant1001 發表於 5-5-2014 11:48

bronze ant
回復 支持 反對

嘿如果我係whatsapp群話你廢就話姐,不過呢,我無咁做 如果你抵受唔到輸咗嘅衝擊,唔洗 ...
henry9207 發表於 5-5-2014 15:40

猛虎狗,咪再吠啦。你當自己係港1咩?成就撚係零舍唔同d嘅:

hi auntie

你條死0n9  自己講粗口 又可以笑9人港孩 好野好野

你唔係wtap吠 我會黎RC DIU9你?_? 我呢啲港孩話一就一,話二就二架啦?_?

我輸比IO 廳長 我有冇DIU9佢地?_? 小校級又點? 命運紅星我夠DIU9佢喇

護主犬
回復 支持 反對

回復 25# henry9207

回PUJ大大,你之前还跟我们说你是三更来的……打13分也都瞎开一些S机,我早就看不下去了,那次踢你其实也是我自己想踢,我送你四个字diu lei low mol
回復 支持 反對