樓主: xJefferSoNx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人對天梯對戰的看法和感想 (利申:已把積分清空)

回復  henry9207

回PUJ大大,你之前还跟我们说你是三更来的……打13分也都瞎开一些S机,我早就看不下去了 ...
冬天好冷 發表於 5-5-2014 18:15

diu lei lo wu好撚心就打繁體啦
回復 支持 反對

猛虎狗,咪再吠啦。你當自己係港1咩?成就撚係零舍唔同d嘅:

hi auntie

你條死0n9  自己講粗口 ...
-ChuckY猛虎- 發表於 5-5-2014 18:10

你又錯了
whatsapp group "sevaz禁洗頻" 2014年3月29日
puj:岩岩win猛虎jz
     :Sor,係f91
battleno:打一百場贏一場
                  :某人叫我打
king2013:猛虎而加係我地rc爆粗(2秒,錄音)
puj: .
     :有圖有真相
battleno:唔撚洗再入果個群
                  :入黎打十場
                  :人地叫我講
puj:下,即係點?
battleno:佢叫你入黎打多十場
puj:邊個
battleno:猛虎
puj:你條粉皮又報串,我話我贏左姐,吹咩?
battleno:佢入黎同我同king講
puj:你有報串,如果你無,佢點會嬲?(我真係有比面你囉好不
     :你個衰仔,king你搞掂batt啦
king2013:唔關我事BO...
battleno:佢自己入黎群係咁話你
puj:你報串先會咁,你cap左圖比猛虎?(自己有圖唔洗我講掛

通水佬battleno好難做架
唔好自己呃自己.
回復 支持 反對

本人開此貼用意不是引來罵戰, 三更也對所有的恩怨情仇全忘記了, 只想好好享受一下遊戲, 要是再有罵戰在此發生, 我會請版主關貼, 謝謝。
回復 支持 反對

哈哈,我說教我玩狙的是三更來的,在台服有公會,我認識一個名叫314的港服(身在台服)的玩家,
彈珠戰隊的台服名字是興道大公國,如果我是三更來的,為何我的名字沒出現在三更的名單裡?
我跟你們說了我是sevaz的會員,RC群中罵我的言語都是說笑的.我可沒說錯吧,三更是港1公會,以前卻是彈珠,我有說錯嗎?
支持台獨的台灣人,難道會用簡體字說話?哪裡有這回事?[/[size]
猛虎仔你唔洗再玩分化,笑撚死人咩
回復 支持 反對

回復 支持 反對

o19042 發表於 5-5-2014 18:56

LF2
回復 支持 反對

回復

回復 34# henry9207

甭解釋了,你就說你是三更來的,反正你嘴砲也不是兩三天

我用簡體字不行嗎???你他媽有限制嗎???
回復 支持 反對

55,我學了三更狙神IOPAC的狙法,我是三更來的!!!!
他才是我認同的港1
回復 支持 反對

哈哈,我說教我玩狙的是三更來的,在台服有公會,我認識一個名叫314的港服(身在台服)的玩家,
彈珠戰隊的台服名 ...
henry9207 發表於 5-5-2014 18:49

唉

咁你又無講先 贏完人係WTAP群吠 係咪會威啲?

好喇 batt講錯或者係我腦部錯的話 so sor 但你講黎做乜9?

好喇 佢地個個就話你來自3更 佢地10幾人屈你有金汁?  你又老屈我喇

好喇 扮港一 你腦補完未?_? 我邊到扮港一 我贏左你咁多場有冇笑9你垃撚圾 我反而又講左啲乜

你一直針著我報牛 個個就想踼9你 就唔撚係玩分化

同埋乜9學io玩法 咁我識裝window  咁我一定係BillGate喇

冬天都出黎DIU你 就自己諗下喇

你條7頭一直針著我得過一樣野 但你又唔應我以上啲問題

就算你應 我一粒膠都唔派比你 完
回復 支持 反對