查看: 10438|回復: 53
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唉又被人歧視

岩岩同你同一間房玩左好耐, 咁等我講下咩事.

初初玩間房好普通, D機都係. 起碼有一半係尉級, 你用村雨冇問題, 起碼有靠你翻過盤.
除左個絕X嘈你C機之外其他人都冇野.

之後都打左好多場到差唔多7點幾, 全場1半係校級以上, 水平係好明顯比之前高左好多, 而且機體都比較強勢.
你就轉左用威達.

呢個時候每當同你一隊都係會輸, 因為真係打少1個, 唔係你技術問題, 止少都打左5,6場佢見同你隊既都不停輸之後佢先踢你, 當然佢都有錯突然間踢人, 但係你應該諗下用C機之下對其他人既影響.

講真我心入面都有嘈你部C機累全隊, 冇人出聲係想你自覺, 講到出面就大家都無癮. 而且你都用C玩左個幾鐘相安無事, 點解係個刻你先會俾人踢?
見到個場唔同晒就應該知唔可以成世玩C機, 補血另計,

人地都等你用左咁多場C先踢你, 你就開post話人歧視C機.
咁人地又有冇開post話有條友用C機累街坊要認住佢?

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
o19042 + 1 我很贊同
KAY610 + 1 心聲
sichit1987 + 1 有道理

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 7# 路卡利奧

SD年齡層係偏低, 好多時出聲講就即刻變罵戰, 所以好多人都唔想開口
回復 支持 反對

回復 9# leunghoi80

偏低姐, 冇話冇老鬼. 玩得4年既都已經廿歲以上
回復 支持 反對