打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 50萬血啦OAO!!!!

我都開始搞緊隻80組。到時大家一齊玩下
c.c_hin 發表於 19-9-2014 19:46

咩SER先 逍SER表示可以刷12人{:15_777:} (拉客

反而我真正想既係 合SER可以一齊玩=.= 依家80組零零丁丁都唔好玩...
南官彩兒 發表於 19-9-2014 19:50

ON9 G1出移民系統都要劏雞還神喇{:15_767:}
回復 支持 反對

回復 31# 楓 〞

未知呀。不過準備整架啦。半個月耐。我隻40組都整得7788
回復 支持 反對

咩SER先 逍SER表示可以刷12人 (拉客

ON9 G1出移民系統都要劏雞還神喇 ...
楓 〞 發表於 19-9-2014 19:53

就算出都搵唔返我最尊敬80組傳奇尼路哥啦:Q
回復 支持 反對

回復 33# 南官彩兒

起碼一齊玩開心d
好過依家單機
回復 支持 反對

回復 27# cth45678910

哈 我忍唔到手換左幾件90裝:lol:本身個幾件數值唔太多 收極都無頂屬裝 整又整唔到 SO放棄了 今次既數值推高左好多  血量我覺得就推爆..再推就好鬼貴雕紋各樣..而家唯一未換哂屬攻同冥晶 同埋仲有好多5閃同命中 同埋未搞子女 神器同龍紋都糸6星:'(
回復 支持 反對

回復 35# 峰囝0_0

我都有唔少野味汁...
真元仲喺全紫 帶3粒橙屬...
快d出活動比我換橙#10
回復 支持 反對

回復 36# cth45678910

真元我搞好哂喇 差粒7橙體 其他全8橙左 買佢個寶合糸咁抽抽齊哂 真元好平炸WO而家   同埋多口問問您糸咪一手神龍逍遙@@
回復 支持 反對

回復 26# 楓 〞

堅持   一年空窗期  一個人嘅80組  挨過了
全4以前未正式出翻肩體/手體之間我夠膽講堅持   全4都系生活玩出黎

而家談不上堅持   錢萬能   人品  低能
回復 支持 反對

回復 37# 峰囝0_0

神龍一直冇轉過手#5
回復 支持 反對

回復  楓 〞

堅持   一年空窗期  一個人嘅80組  挨過了
全4以前未正式出翻肩體/手體之間我夠膽講堅 ...
心隨風去 發表於 20-9-2014 01:01

生活玩家上全4都應該係最強韌既堅持 單論80組 相信無咩人好似你咁有毅力
不過龍紋 附體 強化 真元實在食水深 好難唔用錢整  更何況而家人影都無隻 生咩活呀
至於空窗期 相信唔少40-80組既人都試過 我捱左年幾 最後都係無人就放鬼埋隻丐 點知我放完AC有第4代80組  不過總算係逍SER繼續80組之路
我諗好多人既堅持比當初少(我自己都堅持唔到全4 但只要"守80組""玩港服""玩天龍"呢3份堅持持續 仍然係80組黎既
回復 支持 反對