查看: 2866|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 純分享

回復

打得好好多啦
隻天山食藥打咁狗
回復 支持 反對

5體6屬你打唔贏應該檢討  
回復 支持 反對

WA,個黑E幾好WO.......
不過聽講個AC67石,果個天山56的話,會唔會有少少蝦人啊
不過睇對上果條片,可係有關天山級數問題多,
不過都啦,我就覺得唔錯啦,睇到個輸出叫正常啦
回復 支持 反對

WA,個黑E幾好WO.......
不過聽講個AC67石,果個天山56的話,會唔會有少少蝦人啊
不過睇對上果條片,可係有關天山級數問題多,
不過都啦,我就覺得唔錯啦,睇到個輸出叫正常啦
回復 支持 反對

其實純分享出黎 無咩特別
PS 要睇重有好多
回復 支持 反對

好老實講句... 對而家既所謂校場片真係無咩期望....

評論天山打黑衣先
天山隱入打已經fail 走位又係fail... 連輕功避9頭都唔識... 不如唔好玩天山 雖然唔同石 但一定未至於輸咁多吧

到黑衣 都係0走位 對面移花 如果天山連控失敗 應該9頭完加速80轉走人吧... 反控係好..不過miss左就369 只能說唔同石頭打黎無咩意思  最後有個小建議 黑衣如果本身把正神唔係減速就應該不斷換神 中左減速效果之後再轉番正神 天山無咁易走到 仲有破綻攻擊 無限cd 唔會停毒

明教果D硬打硬就無咩野講

我明你係純分享 可能無理到技術方面 但我係純評論 比意見

不喜勿插
回復 支持 反對

= =....天山打唔入咁.....反而黑衣打天山放血咁.....好明顯唔好石或者有抗死情況出現
btw:都喺個句....校場冇以前咁好玩...多左技出現反而失去好多樂趣(特別喺強控)
回復 支持 反對

先評論個場 鳳鳴校場實在太細 對拉打既派別絕對不利(逍遙 天山 武當 能走動既空間太小 一來極易被猜測方位 二來極快被追上 根本無意思
再論操作 3隻人都係連控型 基本上只求連控直秒對方 純粹數值決定一切
天山好似係到打緊一隻唔夠打既虛空BOSS咁 成場都可以唔郁 個人建議轉玩EC
丐叫做有D走位 冰至無狗減速 再加速80技拉距 拉得唔錯 其餘都只係連控
明教根本係完全唔理情況 係咪都由F1禁到F10 D FD黎 同樣手法打足咁多場 被對方用同一套技破解完都仲係繼續咁打

段片實在無睇頭 始終同高手對打先會見真章

回復 7# 光云

樓主重用冰至無狗 減速神會抵消無狗效果 同埋進階狗頭16秒CD 未必咁需要減速神
回復 支持 反對

先評論個場 鳳鳴校場實在太細 對拉打既派別絕對不利(逍遙 天山 武當 能走動既空間太小 一來極易被猜測 ...
楓 〞 發表於 21-9-2014 17:13

你咁講隻明教好傷心 佢係南服 自稱第一明教黎
回復 支持 反對