打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 柏林仔/小柏林 點解咁多人憎既

我同佢地玩過就冇乜野
就係有一次悟記得柏林定小柏佢自己狗衝就話我地龜後
我覺得佢地未至於話廢, 柏林紅星實力, 小柏就尉級吧
比佢地又廢又冇品嘅紅星有兩個, 1. hfw咩咩 2. ms1咩咩, 輸左話隊友, 但從來唔檢討自己嘅技術, 贏左冇聲出, 連鸁就柳人吹水, 可惜冇人應
p.s. 你係樂古開post柏林/小柏未必會知
回復 支持 反對

回復 12# UIOPRT

1. 柏林仔/小柏林呢2條友差唔多係同一個人玩
    2. 技術上,只有個人自信,完全冇定位同團體意識,狗衝唔夠打就懶隊友,尉級!!
    3. 品德上,有人失誤就狗眼看人低打字罵人,當再轉隻AC同佢玩,見人打得好就轉哂態度,一味狗咁衝,輸左話隊友,嬴左當自己最勁,經常打字得把賤口衰多手,唔識尊重人,小學雞性格!!
    4. 我都同hfw...同ms1.. 玩過 輸左嬴左未至於會經常開聲,未差到同柏林仔/小柏林比可以起樂古經常有人話見到報,以咁多人對柏林仔/小柏林既不和,同佢點起咁多火種,可能今次未得罪你,難保下次冇你??還是識你uio,檢唔檢討自己依個問題好個人,可能有亦未必知,但最低要求亦要尊重所有玩家,高手一樣係人,唔係神,未必100場有100場都冇失誤,而唔係當見隊友失誤就話,自己一味狗咁衝,輸就懶人,嬴左就一把千年臭口對住人
   5. p.s 係樂古開帖冇指定要佢知!! 就算知,依種小學雞,亦只不過識縮埋一舊
回復 支持 反對

我同佢地玩過就冇乜野
就係有一次悟記得柏林定小柏佢自己狗衝就話我地龜後
我覺得佢地未至於話廢, 柏林紅星 ...
UIOPRT 發表於 7-12-2014 03:30

ms1xxx真係世界級, 永遠輸都係話隊友累佢
回復 支持 反對

佢係世界級 柏林仔咪宇宙級
回復 支持 反對

星級一向多虧佬
回復 支持 反對

星級都有好既,只不過有害群之馬
回復 支持 反對

樹多必有枯枝 人多必有白癡
回復 支持 反對

樹多必有枯枝 人多必有白癡