樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

同學真係盲架,
其實邊度申請帳號都有叫你睇過會員守則,
大部份人唔睇就剔左佢,
其實大家都知上下意思,
就係有乜不正當手法進行遊戲,官方就會保留一切追究權利。
你用bug玩怪佢處理手法過份啊?
人地唔追究你叫好人,
人地追究你叫合情合理。

乜野無BUG?
你玩緊隻GAME就完美架?
你個人又無做錯過野架?
你作既文又100分架?
你呢家係利用人地既BUG黎成就自己,
利慾薰心啊?
回復 支持 反對

你犯法,衝擊人地個防線,亂沖亂撞,警察唔打你唔通啞忍?你咪撚on9啦好嗎?就算真係警犬一隻,都只不過會搵犯事既人咬,你老尾,抵比人打啦,超
我係挑你機呀,港獨撚,舉你港英旗啦**,留係外國拎最低功資,好威咩?廢,一個字-"廢"
回復 支持 反對

情況嚴重封acc,情況輕微懶得追究,這是量刑基本原則.
扣返人地Bug出黎既G幣?? ...
derek9394 發表於 3-1-2015 13:14

不論有心刷定冇心刷...玩Bug就係玩Bug係既我明既...點都要交到科
點解唔封七日先呢? 用左啲G點解唔可以扣返 GameOne完全無備份記錄?
即係咁消費佢都有記錄你消左幾多 點解G幣冇?
我覺得可以咁樣 (封完七日+扣G再扣非Bug既G一半) 再犯先永久

究竟係個情況有幾嚴重? 嚴重到要封永久?

同解款車事件一樣????? 點會一樣同解款車事件既損失至少有九成香港人知道
但Bug G幣呢? 以玩家數量計知道Bug幾玩家有幾多? 真係一個唔小心解個任比佢封左帳號...真係食乜都冇味
回復 支持 反對

打飛機都怕打到猝死,我怕你一有拖拍你老豆老母要幫你買板,好心你做下GYM!

你家人係屋企揾食,香港天翻地覆 ...
derek9394 發表於 2-1-2015 20:35

我叫你小心猝死呀 免得香港死一條廢柴 要人浪費資源收廢柴屍
做gym我間中有做 多謝關心
我家人個個有能力話走就走 嘻嘻

我讀緊書嘛 大把前途
我驚我暑期工做麥當奴時薪都高過你
回復 支持 反對

算啦,雖然伯母好正,但我都係幫襯番佢個仔啦。

言歸正傳,你憑咩鬧香港警察係警犬先? 你父母你朋友交 ...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 22:55

三句唔埋問候人地屋企人 你都幾有品

同一天空下 有人做錯事 唔比鬧? 咁你又憑咩話人廢青?

出左身未又關你咩事?

我唔係留學生 我係呢度國藉
而且我屋企人都外國藉

多多少少會易過香港 呢度好多學生都有part time 我只不過係微小既一份子

全英文驚你睇唔明 我唔會咁衰既
回復 支持 反對

借d意即借意,不能用耳

較少人接受又如何?是正字就可以.
你無人撐又無道理又要係到嘈添.

正常遊戲程序得 ...
derek9394 發表於 2-1-2015 20:25

其實你有冇查下字典 借意係咩意思
咁好多字都有罕見寫法既 但你標新立異 意欲何為

拿 我原本就玩緊個fd個廢棄ac
果陣時發現左好多人玩國戰
咁我玩左一場 發現有100萬G 咁我即刻轉番我ac玩啦
我完全冇用過呢個ac任何Gpoint
都係比人清左 並非扣100萬G
所以結論係今次驚瘟處理手法唔合理

多數活動並冇厚此薄彼
因為大家條件係相同
你呢個論點係謬誤
完全係自私心態作怪
新兵活動同老兵活動先至係唔公平既活動
全服送機活動邏輯上好公平

我冇話抵ban
我都話左冇人抵ban
呢個問題係問你自己先啱
係你話100萬G事件d人抵ban

嗯 我個fd既廢棄ac係紅星帳
G改後都係得100萬左右 後尾好快使哂
唔好以為你自己有幾百萬就代表好多人有
唔好將自己無限放大

似是而非係你既觀點
尤其是活動唔公平果part
回復 支持 反對

同學真係盲架,
其實邊度申請帳號都有叫你睇過會員守則,
大部份人唔睇就剔左佢,
其實大家都知上下意思,
...
w9781 發表於 3-1-2015 14:37

佢而家算咩bug? 算咩漏洞?
呢樣野係只要玩國戰都會出現既現象
係咪叫人唔好玩?
明明係驚瘟維護不周在先
而家蝕左比玩家就發脾4亂ban ac

處理手法極不透明 不公正
回復 支持 反對

唉,唔知就係度嘈,第1.bug g幣唔糸只有戰艦先可以,個人戰都得,第2.你地去睇人地國服,台服,國服免費送SF,IJ,馬神,屠龍聖劍,X1FC,V2AB,SR新安洲,SR妖天,X2C,完美STRIKE,吹雪,黑狗,老玩家可以囉SS格林,X1CC,F91 TWIN VSBR ,SR百式改,台服登入送G幣,维謢補償送50.000G,打活動攞机,港服?,比張設計圖你算9數,G1今次聖誔活動可以話開服咁內最垃圾嘅活動
回復 支持 反對

不論有心刷定冇心刷...玩Bug就係玩Bug係既我明既...點都要交到科
點解唔封七日先呢? 用左啲G點解唔可以 ...
工口仔 發表於 3-1-2015 15:43
甘如果涉事者洗既G>Current balance/洗晒G幣呢?
信用卡,提款卡出錯受影響人應主動匯報及出示證明,保障權益.
下次有bug唔好貪,cap screen,report GM.
解款車事件就算無報導,拾遺不報照樣奶野
回復 支持 反對

我叫你小心猝死呀 免得香港死一條廢柴 要人浪費資源收廢柴屍
做gym我間中有做 多謝關心
我家人個個 ...
freedom040542 發表於 3-1-2015 16:19
請你唔好再用自己standard去睇人,正常人唔會好似你甘打下JJ就捽死,打下JJ就捽死lee d唔光采既野唔好周圍揚~一係切左佢一係買CB鎖住佢

你屋企人係外國撈得掂過香港就唔洗係香港甘折墜la
HK2B!Hong Kong Born British!
你咪去牡丹樓當奴當飽佢lor~
回復 支持 反對