樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

唉,唔知就係度嘈,第1.bug g幣唔糸只有戰艦先可以,個人戰都得,第2.你地去睇人地國服,台服,國服免費送SF,IJ, ...
24777038 發表於 3-1-2015 23:16

我覺得佢地唔會覆你 ~_~
佢地只係想嘈我
回復 支持 反對

你幾時先識google  唔使去外國讀都可以識架 只要有d智商

奶野係我個fd 不過佢都冇玩
我雖 ...
freedom040542 發表於 4-1-2015 15:54
有d智商就唔會答非所問,講緊借意呀傻hi
你眼盲定無文化定鬼仔性格唔識中文?
你覺得標新立異多人用定標奇立異多人用呀?

拾遺不報洗黑錢係無恥,害朋友為不義
你講你既實例直接支持我既睇法而且反映G1執法力道不足

拾人牙慧,了無新意
中英夾雜好過你d唔中唔英夾出黎既火雞文
文意不順,道理不通,答非所問,辭不達意,自相矛盾

以色列長期受恐怖襲擊威脅,對人質性命不太重視
如果適奉恐怖襲擊,你唔伏底,會比人當恐怖份子射.
好多戰亂地區都差唔多
US警察射小黑人亦和多宗校園槍擊不無關係

出示證明未必可以保障權益,但總比不留證明強,未用過銀行服務,未見過世面既小朋友係唔明gala

弱智仔,請不要迴避問題
請說明重覆的非合成用S/SR/特別機價值.
我們討論的是送機活動禮品的公平性,而非活動條件平等性.
客觀而言,rank機的獲取成本不同G1活動把所有S rank機放在同1分類組别
說明G1認為每架同S機對玩家有相同價值,其價值出於對應性
由於S機和SS機在同一分類組别,合成作用可忽略.

禮品選擇是個人感覺為主
你認為拿到的禮品好是你的主觀感想
我認為拿到的禮品對我没意義是我的主觀感想
你我禮品不對等是雙方主觀感想相交得出的結論.

就氹到成班on9仔唔記得左,個個癲哂咁去課金。ß唔gur人地果個係你,你根本係嫉忌付費玩家和有G玩家

無社會經驗就唔好狗up,福利不等於Free of charge,
福利係某原因給予某些人優惠/特別待遇,自定重出舊有SR/12月本應没有的機,已是福利G1叫做到好絕,任何一個牟利機構比G1更絕,你不如移民去北韓啦,可能好d.

八掛下執到錢睇完擺番係原地咩都冇事又唔使搵警察reportß舉例不當呀傻西

可能你誤會左d唔係直系親戚只不過係好熟既家人ß你都on撚狗

漢語的親屬,是指因婚姻血緣與和人類個體結成的社會關係父母兄弟姊妹等親屬又稱親人家人,其他則稱為親戚

你住二三流城市/鄉下地方係大 空氣係清新ga

d甘既毒撚,6劏房夠有突

回復 支持 反對

挑機咪堂堂正正囉 搵人地屋企人講 咪你冇品囉
網上鬧交最多咪鬧下 唔通上門斬人咩
打咁多粗口都會攰 ...
freedom040542 發表於 4-1-2015 15:53

唔該你咪撚拋書包,拋得黎又無料

之前果幾單美警殺果d黑鬼,個個有內情,你得閒睇下BBC la DLLM

HK發生乜你唔知!

USA發生乜你又唔知!

唔知又要大大聲.

On9

做part time唔係為錢應該做義工la

回復 支持 反對

唔該你咪撚拋書包,拋得黎又無料之前果幾單美警殺果d黑鬼,個個有內情,你得閒睇下BBC la DLLMHK發生乜你唔知 ...
derek9394 發表於 4-1-2015 23:38

一矢中的
回復 支持 反對

依加D活動變哂消費 真係0n99
回復 支持 反對

系啦,我玩左幾多年,無端端就封IP地址,馬的,害我一直要投訴G M! fk
回復 支持 反對